Barbara Dallosová Kultúra

Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Žiari a okolí po robote či škole? 7 tipov, ktoré iste oceníte

Je tu prvý plný pracovný týždeň a treba si dobre premyslieť, do čoho investovať voľný čas. :) Pozrite, ako sa to pekne všetko rozbieha.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Žiari a okolí po robote či škole? 7 tipov, ktoré iste oceníte
Zdroj: TASR

Vánoční Kameňák

12.1. o 20:00 hod., Kino Hron Žiar nad Hronom
Česká komediálna klasika tentoraz v zimnom vydaní. Karty v Kameňákove v najnovšom filme zamiešajú televízna veštkyňa Ruža, večierok učiteliek s pánskym striptízom, stratený starosta Kohn, inovácia Veselého domu, či pes menom Chuck Norris…

Mars – pátranie v prachu červenej planéty

15.1. o 18:00 hod.. Krajská hvezdáreň a planetárium Maximiliána Hella Žiar nad Hronom
Audiovizuálny program sa bude venovať mýtom, ktoré sprevádzali túto planétu v staroveku, jej pozorovaniam v minulosti – voľným okom i ďalekohľadmi, aj častokrát mylným interpretáciám ľudí o tom, čo na povrchu videli. Ponúkne ale i prehľad moderných poznatkov a dát. Program doplní znázornenie aktuálnej oblohy pomocou planetária a za priaznivých poveternostných podmienok pozorovanie večernej oblohy astronomickým ďalekohľadom.

Bál Žiarčanov

15.1. o 19:00 hod., Hlavná sála MsKC Žiar nad Hronom
Z doposiaľ zverejnených plánov žiarskeho MsKC na január 2016 je veľkým lákadlom Bál Žiarčanov. Túto sezónu sa plesová atmosféra sa Hlavnou sálou Mestského kultúrneho centra (MsKC) rozleje 15. januára. Organizátori sľubujú atraktívny program, viac sme písali v článku: Prvé INFO o najobľúbenejšej zábave v meste: Poznáme termín Bálu Žiarčanov, aká známa tvár príde?

Robo Mikla a priatelia -POCITY

15.1. o 20:00 hod., Ringbürgerova pivnica (bývalý Klub Labyrint) Kremnica
Poeticko hudobný večer speváka, hudobníka a básnika Róberta Miklu s priateľmi. Koncert sa koná v rámci zimného Pocity tour, s ktorým Robo obchádza celé Slovensko.

Koncert LenArt

15.1. o 21:00 hod., Kino Akropola Kremnica
Hudobná skupina LenArt pochádza z Martina. Vznikla v roku 2013 a zameriava sa na vlastnú tvorbu so slovenskými textami ale aj coververzie známych hitov od kapiel IMT Smile, Vidiek, Team. V polovici januára zvíta martinské zoskupenie do kremnickej Akropoly.

Les

16.1. o 18:00 hod., Kino Hron Žiar nad Hronom
Pre milovníkov hororových filmov je sobotný večer v žiarskom kine ako stvorený. Mrazivý psychotriler z dielne amerických tvorcov nesie názov Les. Na úpätí hory Fuji sa nachádza miesto, kam mnohí, čo stratili zmysel života, odídu a už sa viac nevrátia. Ich duše tam bezcieľne blúdia, ich hnev nemožno utíšiť a ak ovládnu vašu myseľ, nikdy vás z lesa samovrahov nepustia von.

Preteky Slovenského pohára

17.1. Štadión Rudolfa Čillíka Skalka
Mestský klub lyžiarov Kremnica vás pozýva na preteky Slovenského pohára žiactva, dorastu, juniorov, dospelých a klasický šprint na Štadióne Rudolfa Čillíka na Skalke pri Kremnici.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM