Barbara Dallosová Kultúra Kultúra

Nový týždeň prináša do Žiaru a okolia lákavé akcie: 5 tipov od nás, kam si vyraziť za zážitkami

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. A v našom meste tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Pozrite, čo sa u nás chystá...

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň prináša do Žiaru a okolia lákavé akcie: 5 tipov od nás, kam si vyraziť za zážitkami
Foto: Jana Bujňáková / Zdroj: Dnes24.sk

Smejko a tanculienka

utorok 17:00, MsKC Divadelná sála
Skvelý tip pre všetkých, ktorí majú doma drobcov! Veselá pesničková fantázia s kúzlami a pesničkami ako Vlk a Kozliatka, Červená čiapočka, Budkáčik a Dubkáčik, Hruška. Okrem rozprávkových pesničiek si prídu na svoje aj tí úplne najmenší chrobáčikovia s pesničkami Nonono tytyty, Hej rup, do toho, Hádaj hádaj… a s novinkou Šmucko Knoflik. Na záver nebude chýbať minidiskotéka a krátky fototermín so všetkými chrobáčikmi.

Čaj o piatej s Andreou Coddington

utorok 17:00, MsKC U Shakespeara
Vyštudovaná novinárka a autorka známych titulov ako Mal to byť pekný život, Židovka, Cudzia krv, Predohra, Milovanie ale aj životopisu Jozefa Bednárika či románu inšpirovaného rovnomenným seriálom Divoké kone. To je Andrea Coddington, s ktorej si chlipnete čaju o piatej, ako obvykle, pod moderátorskou taktovkou Kristíny Falťanovej.

Vernisáž My 4

štvrtok 16:30 hod., MsKC Výstavná sála
Vernisáž autorskej výstavy štyroch šikovných výtvarníčiek. Výstava s príznačným názvom My 4 a podtitulom Od čísel k remeslu ukáže tvorbu autoriek v oblastiach textilná výroba, tašky, patchwork, hačkované hračky a doplny a zdobené medovníky. Vystavujú Gabriela Kaštierová, Jana Kapustová, Iveta Drugdová a Zuzana Beňová. Výstava potrvá do 24. januára 2015.

Banda Americano

štvrtok o 19:00 hod., MsKC U Shakespeara
Štyria rokmi overení a dokonale zohratí kapelníci, ktorých repertoár je inšpirovaný hudobnými štýlmi „Ameriky 50. rokov“. Banda Americano má za sebou desiatky vystúpení na rôznych podujatiach, festivaloch, eventoch a stala sa súčasťou slovenskej klubovej scény. Špeciálnym hosťom novembrového koncertu bude speváčka Ivka Kováčová.

Kysucký prameň

nedeľa o 16:00 hod., Divadelná sála MsKC Žiar nad Hronom
Po úspešnom koncerte minulý rok a prísľube, že Kysucký prameň sa opäť vráti do Žiaru nad Hronom, kapela plní sľub a predstaví Žiarčanom svoj nový koncertný program, kde nebudú chýbať najväčšie hity ale ani novinky z 11. CD či piesne z najpredávanej­šieho albumu roka v TV Šlágr- Mariánske piesne. Celým programom sprevádza moderátor Erich Bučko.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM