Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Týždeň začal hroznou nehodou: Pri tragédii vyhasli životy dvoch Novobančanov (†20, †21) + FOTO z miesta

Smrteľné nešťastie na známom horskom priechode. Podľa prvých informácií od polície sa zrazili kamión s dodávkou. Prečítajte si prvé informácie o vážnej nehode.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň začal hroznou nehodou: Pri tragédii vyhasli životy dvoch Novobančanov (†20, †21) + FOTO z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

K vážnej dopravnej nehode došlo v pondelok krátko pred 5:00 hod. na ceste od Banskej Bystrice smerom na Donovaly. „Podľa doterajšieho objasňovania, vodič (22) z Novej Bane viedol motorové vozidlo Opel Vivaro v smere od Banskej Bystrice, pričom z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim kamiónom Volvo, ktorý viedol vodič (36) poľskej národnosti,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Pri dopravnej nehode zahynuli dvaja spolujazdci z vozidla Opel Vivaro (†20 a †21), obidvaja z Novej Bane. Vodič uvedeného vozidla bol so zraneniami prevezený do banskobystrickej nemocnice a v jeho prípade bol na zistenie alkoholu nariadený odber krvi. Vodičovi kamióna pri dychovej skúške alkohol nezistili,“ pokračovala hovorkyňa.

Predbežná škoda na obidvoch vozidlách bola podľa slov Petrovičovej odhadnutá na 15 000 eur. „Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Do vyšetrovania bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ dodala na záver.

Foto: ilustračné

Hrozivé zábery: FOTO z miesta smrteľnej nehody
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM