Tlačové správy

Obchod v Žiari, aký tu ešte nebol: Šetríte peniaze i prírodu

Vedeli ste, že bežná 3-členná rodina vytvorí ročne viac ako tonu odpadu? To číslo je katastrofálne a aj to bol jeden z dôvodov, prečo vznikla takáto predajňa v Žiari.

Ilustračný obrázok k článku Obchod v Žiari, aký tu ešte nebol: Šetríte peniaze i prírodu
Zdroj: PR

Fenomén bio drogérie je tu už dlho, ale to, že si ju môžete aj načapovať, je novinkou aj pre nás Žiarčanov a ľudí z okolia. Áno, správne čítate. Načapovať.

Ako to funguje…

Zákazník príde do obchodu s fľaškou, do ktorej mu obsluha predajne jednoducho načapuje prostriedok na umývanie riadu, osviežovač vzduchu, prípravok na WC, sanitu či podlahy, pracie gély, aviváže… V bežnom obchode sa produkty predávajú v objeme, ktorý spotrebiteľom, nie vždy vyhovuje. V predajni čapovanej drogérie sa zákazník neobmedzuje a načapujú mu len toľko, koľko pre svoju domácnosť práve potrebuje.

Šetríte nielen na samotnom produkte

Napríklad úžasný prostriedok na ručné umývanie riadu. Jeho odmasťovacia sila je účinná aj v studenej vode. Obsahuje zložky proti nadmernému peneniu, čo znamená, že sa riad veľmi rýchlo umyje. Vďaka tomu sa šetrí čas, voda a aj elektrika či plyn. Pracie gély sú koncentrovanejšie, hustejšie, jedna pracia dávka je oproti bežným komerčným prípravkom menšia a preto je cena len tretinová. Predajňa DEMAR v Žiari nad Hronom ponúka pracie gély na biele, čierne, jemné aj športové oblečenie, a aj množstvo univerzálnych gélov, ktoré sú kombinovateľné s vôňou aviváže, čím sa dosiahne dokonalé prevoňanie bielizne. Gély navyše obsahujú odpudzovače pachu, preto oblečenie môže byť sušené vonku a nenapáchne okolitým prostredím.

Pre zákazníkov je v ponuke aj kvalitná BIO kozmetika, ako šampóny, sprchové gély, telové mlieka, pleťové mlieka, pleťové krémy, zubné pasty a to pre celú rodinu vrátane detí.

Zdroj: PR

Privezú až k vám domov

A ako bonus dostanete donášku rovno pred dvere. Ako prvá predajňa prinášajú svojim zákazníkom službu v podobe rozvozu čapovanej drogérie. Ak teda patríte k vyťaženým gazdinkám, matkám na materskej dovolenke, dôchodcom, ľuďom na PN, či zdravotne ťažko postihnutým, donáška až domov je pre vás ako stvorená. Dovoz je možné si dohodnúť telefonicky na čísle 0915 217 023 a­lebo mailom na demarziar@gmail.com.

Produkty sú vhodné aj pre použitie v činnosti, kde sa vyžaduje systém riadenia HACCP, teda reštauračné zariadenia, firmy, školy, inštitúcie verejného sektoru, …

Predajňa DEMAR funguje od konca roka 2016, nájdete ju oproti nemocnici v objekte s kaviarňou. Otvorená je v pracovné dni v čase od 8:30 do 16:00 hod, v sobotu od 8:30 do 11:30.

Viac informácií a aktuality nájdete aj na FB stránke DEMAR – čapovaná drogéria.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Obchod v Žiari, aký tu ešte nebol: Šetríte peniaze i prírodu
5
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM