Martin Károly Rôzne

Obyvatelia Šoltésovej bez mestského rozhlasu

Žiar nad Hronom 28. marca - Obyvatelia časti Šoltésovej ulice v mestskej časti IBV sú už dlhší čas bez informácií z mestského rozhlasu. Podľa hovorcu mesta sa na oprave pracuje. Žiarčania zo Šoltésovej ako aj ostatní môžu dostávať dôležité informácie

Napriek rekonštrukcii systému pred vyše dvomi rokmi je mestský rozhlas stále poruchový.„Rozhlas nám v tejto časti išiel najprv veľmi zle, nebolo rozumieť, ale teraz nejde vôbec,“ sťažuje sa jeden z obyvateľov dotknutej ulice, ktorý nechce byť menovaný. Magistrát o probléme vie. Od februára tohto roku sa o opravy mestského rozhlasu starajú TS s.r.o. Podľa hovorcu mesta, Martina Baláža ide v tomto prípade o komplikovanú opravu. „Pravdepodobne počas jari by mal byť aj na tomto úseku opäť spustený mestský rozhlas,“ tvrdí Baláž.

Magistrát odporúča obyvateľom dovtedy používať mestský rozhlas ONLINE. Stačí na oficiálnej mestskej stránke [link=http://www­.ziar.sk/]www­.ziar.sk[/lin­k] zadať svoju e-mailovú adresu /vpravo hore/. Túto službu využíva v súčasnosti podľa hovorcu približne 500 ľudí.

Napíšte nám, aké sú Vaše skúsenosti s mestským rozhlasom v Žiari nad Hronom. karoly@global24.sk /karoly@global24­.sk/

Viac vo videu.

/mak/

Obyvatelia Šoltésovej bez mestského rozhlasu
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM