Webnoviny - Rôzne

Ocenenie jazdených áut teraz cez internet zadarmo

Kto kupoval alebo predával jazdené auto, pozná dilemu pri rozhodovaní o cene. Je cena jazdeného auta správna? Má moje auto vyššiu alebo nižšiu hodnotu. Na túto otázku Vám zodpovedne vedia odpovedať iba odborníci.

Z toho dôvodu sa spojil internetový obchod s novými autami www.AutoOlymp.sk a špecialisti z EurotaxGlass´s a vyvinuli online aplikáciu na Oceňovanie áut. To nie je až taká novinka. Pridaná hodnota je v tom, že umožňuje širokej verejnosti získať profesionálne ocenenie jazdeného auta cez internet zadarmo. Aplikácia beží na adrese www.autoolymp.sk/ocenenie-auta/.

„Je to naozaj jedinečná služba, ktorá sa na európskom trhu objavuje v rôznych obmenách. Vždy je ale o niečo oklieštená funkcionalita, alebo prístup k službe je iba pre úzku skupinu auto-moto profesionálov,“ vraví o Ocenení áut cez internet zakladateľ AutoOlympu Pavol Galko.

Cena jazdeného auta, ktorú na portáli AutoOlymp.sk získate, je výsledok zložitého algoritmu. Funguje na základe dlhodobo zhromažďovaných dát od spoločnosti EurotaxGlass´s, popredného európskeho poskytovateľa informácií pre automobilové odvetvie. Ich Oceňovací program používajú pri svojej práci popredné poisťovne, leasingové spoločnosti, značkoví predajcovia, servisy a autobazáre.

Cena jazdeného auta môže byť vždy iná podľa toho, kto ju vypočítava. Ak auto chcete predať, chcete ju mať čo najvyššiu. Ak ho chcete kúpiť, čo najnižšiu. Takto sa tvorí trhová cena auta. Tá sa nedá vypočítať, pretože na ňu vplývajú faktory, ktoré cenu auta väčšinou znižujú. Napr. rôzne poškodenia, technický stav, počet kilometrov, obľúbenosť značky/modelu u zákazníkov, veľkosť a druh motora, atď.

„Náš produkt je určený pre širokú verejnosť. Cena, ktorú vypočítame, je interval tabuľkovej zostatkovej hodnoty. Nie je to trhová cena, ani cena, za ktorú auto vykúpia v bazáre. Našou ambíciou je dať ľuďom reálnu predstavu o hodnote ich auta pri predaji alebo nákupe založenú na oficiálnych dátach,“ dodáva Pavol Galko z AutoOlymp.sk.

Či už auto kupujete, predávate, alebo len tak pre zaujímavosť chcete vedieť, aká je hodnota Vášho auta, nemali by ste obísť stránku www.autoolymp.sk/ocenenie-auta/. Je to lepšie, ako cenu jazdeného auta tvoriť na základe veštenia z gule.

O AutoOlymp.sk

Obchodný systém www.AutoOlymp.sk je na slovenskom automobilovom trhu od roku 2005. Cez internet aktívnym spôsobom sprostredkujeme nákup a predaj nových, predvádzacích a ročných áut. Vďaka spolupráci s oficiálnymi predajcami a importérmi ponúkame zákazníkom najširšiu ponuku áut, či už na sklade, alebo objednaných do výroby. Nie sme viazaní na predaj jednej značky, a preto Vám vieme zaručiť naozaj nezávislé profesionálne poradenstvo pri výbere auta.

O EurotaxGlass´s

EurotaxGlass´s je popredný európsky poskytovateľ informácií pre automobilový obchod. Máme pobočky v 29 krajinách Európy a v Austrálii. Sme hrdí na to, že naša značka je synonymom automobilovej inteligencie. Sme známi v automobilovom odvetví pre svoju nezávislosť, objektívnosť a spoľahlivosť. Náš Oceňovací program používajú pri svojej práci popredné poisťovne, leasingové spoločnosti, značkoví predajcovia, servisy a autobazáre.

Kontakt: Ing. Pavol Galko, AutoOlymp.sk, Lazovná 69, 974 01 Banská Bystrica, Email: pavol.galko@autoolymp.skwww.autoolymp.sk

Foto: AutoOlymp.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM