Barbara Dallosová Správy

Opravy chodníkov odštartovali: V TÝCHTO žiarskych uliciach pre nás platia obmedzenia!

Už v skorých ranných hodinách sa začalo s avizovanými opravami chodníkov, ktoré má mesto v pláne vo veľkom rozsahu. Opravy odštartovali na jednom zo sídlisk, obyvatelia mesta pocítia obmedzenia...

Ilustračný obrázok k článku Opravy chodníkov odštartovali: V TÝCHTO žiarskych uliciach pre nás platia obmedzenia!
Zdroj: TASR

Na opravu ciest a chodníkov tento rok žiarska radnica vyčlenila nemalú čiastku. Ako mestská samospráva informovala na svojich oficiálnych webových stránkach, Technické služby v spolupráci s dodávateľskou firmou sa dnes (6.5.) pustili kladenia asfaltového koberca na Ul. Svitavskej, a to od Ul. M. Chrásteka v smere k Hurbanovej ulici. Práce začali o 7:00 hod. ráno a prebiehať budú do neskorých popoludňajších hodín, v rovnakých časových intervaloch sa bude pracovať aj zajtra (7.5.).

Novú tvár má v časti Etapa dostať 188 metrov chodníkov, teda 528 metrov štvorcových asfaltu. ,,Táto oprava sa dotkne aj križovatky na Ul. Novomestského a v dôsledku nej bude čiastočne uzatvorená už spomínaná Ul. Svitavská. Obmedzenie a presmerovanie cestnej premávky budú riadiť pracovníci dodávateľskej firmy. V súvislosti s prácou na komunikáciách vás žiadame o zvýšenú opatrnosť," vyzýva občanov mesto na svojom webe.

Čítajte tiež:

Mesto si posvietilo na cesty na Pod vŕškoch po necelom roku: Dodávateľ má na stole reklamáciu

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM