Tlačové správy

Otvorenie Radničnej reštaurácie sa blíži: Čerstvé suroviny, denné menu aj executive šéfkuchár

Už 1. augusta sa môžete v našom meste tešiť na nový prírastok k reštauračným zariadeniam. Tentokrát ide o zrekonštruovanú reštauráciu, ktorá sa nachádza v priestoroch Mestského úradu v Žiari nad Hronom. Prečítajte si, aká je jej ponuka.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie Radničnej reštaurácie sa blíži: Čerstvé suroviny, denné menu aj executive šéfkuchár
Zdroj: PR

Vynovená Radničná reštaurácia už onedlho otvorí svoje brány svojim návštevníkom a predovšetkým milovníkom kvalitného jedla. Očakávať môžete rôzne pochúťky spracované predovšetkým z čerstvých surovín, ich kvalitu doplní executive šéfkuchár Metra Maroš Mrenica.

Reštaurácia bude ponúkať aj denné menu, to pozostáva z 9 druhov jedál a 2 polievok za vynikajúcu cenu 3,20 €. Táto suma je jedna z najnižších v okrese.

Jedálniček bude skutočne rozmanitý, to „svoje“ si tam dozaista nájdu všetky vekové kategórie. Od mäsových jedál, cestovín, domácich múčnych jedál, čerstvých šalátov až po čerstvé ryby. V príjemnom prostredí zrekonštruovaných priestorov si zákazníci môžu vychutnať aj kvalitnú kávu.

Radničná reštaurácia ponúka svoje priestory na zorganizovanie rôznych akcií – rodinné, firemné, svadby, krstiny, promócie a iné. Kapacita je určená do 68 osôb.

Radničná reštaurácia v Žiari nad Hronom bude od 1. augusta 2016 otvorená od 10:00 do 16:00 hod.

Kontakt: radnicna.restauraciazh@gmail.com

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM