Tlačové správy

Pantomíma, divadlo i pesničky: Malí Žiarčania sa učia angličtinu skutočne hravo a kreatívne + VIDEO

Jazyková škola GMschool odštartovala kurzy angličtiny pre najmenších. Zábavná forma výučby je určená všetkým deťom v predškolskom veku, ktoré sa radi hrajú a učia nové veci. Pozrite si VIDEO, ako to v takej hravej škôlke chodí.

Ilustračný obrázok k článku Pantomíma, divadlo i pesničky: Malí Žiarčania sa učia angličtinu skutočne  hravo a kreatívne + VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Deti sa na hodinách, ktoré sú vedené výlučne len v angličtine, zoznámia nielen so základnou slovnou zásobou a frázami, ale aj s kreatívnymi prvkami výučby, ktoré upevnia ich získané znalosti.„Okrem tradičných pesničiek a obrázkov sa deti stretnú aj s prvkami pantomímy či dokonca divadla, ktoré sú samozrejme stále v rámci zlepšovania procesu učenia sa angličtiny,“ hovorí lektorka Dagmar Sedliaková alias Poly, ktorá vedie hodiny hravej angličtiny pre najmenších.

Ukážková hodina ZDARMA už 7. apríla

Jazyková škola GMschool vám ponúka, tak ako pri všetkých kurzoch, aj pri kurze pre deti, ukážkovú hodinu zdarma. „Radi privítame všetkých rodičov s deťmi, ktorí majú záujem o náš kurz hravej angličtiny. Ukážková hodina je nezáväzná a úplne bezplatná. Je zostavená ako reálna vyučovacia hodina, takže rodičia si urobia presný obraz o priebehu hodiny“, dodáva Miriama Grznárová, riaditeľka jazykovej školy.

Najbližšia ukážková hodina hravej angličtiny pre deti sa uskutoční dňa7.4. 2015 o 15:30 hod., v priestoroch jazykovej školy GMschool, jedinej licencovanej školy metódy Direct Method v Žiari nad Hronom. V prípade záujmu sa môžete prihlásiť na tel. č.: 0915 838 004 alebo e-mailom: gmschool@grznarova.eu.

Viac informácií o jazykovej škole a kurzoch nájdete na http://www.gmschool.eu/ alebo na Facebooku.

Kreatívna a hravá angličtina pre najmenších
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM