Martin Károly Iné športy

Plavecký talent Karkuš: Pokračuje vo víťaznej sérii

Alex Karkuš svojimi výsledkami dokázuje, že je jeden z najtalentovanejších žiarskych plavcov. Na ostatných pretekoch pre Delfínov vyplával zlato v dvoch disciplínach. Stal sa Majstrom stredoslovenskej oblasti .

Ilustračný obrázok k článku Plavecký talent Karkuš: Pokračuje vo víťaznej sérii
Zdroj: Dnes24.sk

Dve predchádzajúce soboty sa najlepší plavci zo žiarskeho plaveckého klubu Delfín zúčastnili na Majstrovstvách stredoslovenskej oblasti v plávaní.

20.októbra sa v Banskej Štiavnici konali M-SSO dlhé trate, kde sa najlepšie presadil Alex Karkuš, ktorý získal v obidvoch disciplínach (800m a 400m voľný spôsob) 3.miesto.

Michaela Rišňovská si takýto náročný pretek vyskúšala prvýkrát a obsadila 11.miesto v disciplíne 800m voľný spôsob a 12.miesto v disciplíne 400m voľný spôsob.

27.októbra sa ďalšie majstrovstvá konali v Dolnom Kubíne, kde náš plavecký klub reprezentovali štyria plavci.

Majstrom stredoslovenskej oblasti sa stal Alex Karkuš, ktorý si tento titul vyplával hneď v dvoch disciplínach – 50m a 200m voľný spôsob. Úspešný bol aj v disciplínach 100m polohový pretek a 100m znak, za ktoré získal 2.miesto a striebornú medailu. Bronz si vyplával v disciplíne 100m voľný spôsob.

Krásne umiestnenia získala aj Ema Barančoková, ktorá si priniesla z majstrovstiev štyri strieborné medaily z disciplín 50m, 100m, 200m voľný spôsob a 100m znak. V disciplíne 400m voľný spôsob obsadila 6.miesto.

Martin Andreansky získal striebro v disciplíne 100m voľný spôsob a bronz v disciplíne 50m voľný spôsob.

Radoslav Košta v disciplíne 100m motýlik obsadil 4.miesto, v disciplíne 50m voľný spôsob 9. a 100m voľný spôsob 10.miesto.

Borci zo žiarskeho plaveckého klubu Delfín
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM