Tlačové správy

Pochutnajte si a získajte niečo naviac: Za posedenie v žiarskej LUNE teraz hráte o super cenu!

Na kvalitu na tanieri sú už Žiarčania v reštaurácii LUNA zvyknutí, tentoraz ale obľúbená reštaurácia ponúka pridanú hodnotu. Čítajte, prečo sa práve teraz oplatí vychutnať si jedlo a posedenie vo vychytenej LUNE dvojnásobne.

Ilustračný obrázok k článku Pochutnajte si a získajte niečo naviac: Za posedenie v žiarskej LUNE teraz hráte o super cenu!
Zdroj: Dnes24.sk

Nekompromisná kvalita na tanieri, príjemné prostredie a profesionálny personál. To sú dôvody, pre ktoré je v priestoroch reštaurácie LUNA v centre Žiaru nad Hronom vždy živo.

Poriadne pikantné predstavenie

LUNA však nie je len hotelom a reštauráciou, ale aj miestom, kam Žiarčania chodievajú za relaxom či kultúrou. Inak tomu nebude ani v máji. 22.5. v v pri­estoroch LUNY uvedú divadelnú hru LORDI s hviezdnym obsadením.

Hra LORDI vznikla na základe korešpondencie slávneho Oscara Wildea. V salónnej komédii, ktorá si uťahuje z mužskej samoľúbosti, ale je aj oslavou pevného priateľstva, si budú môcť diváci vychutnať Maroša Kramára, Jozefa Vajdu a Petra Šimuna. Predstavenie sľubuje pikantnú zábavu a puritáni by sa pri nej vraj mohli červenať.

Vyhrajte lístky!

V LUNE sa rozhodli odmeniť dvoch šťastlivcov, ktorí dostanú lístky na predstavenie LORDI ako ,,pozornosť podniku“. Netreba pritom urobiť nič špeciálne, iba si prísť vybrať z jedálneho lístka a nechať sa rozmaznávať.

,,Do súťaže bude zaradený každý, kto bude mať u nás v reštauráciu konzumáciu nad 10 eur. Na bloček si vypíše meno, telefónne číslo a e-mailovú adresu a bloček hodí do škatule. Súťaž potrvá do 18.5., potom vyžrebujeme dvoch výhercov,“ vysvetlila event manažérka hotela Viktória Susányiová.

Zbiehajú sa vám slinky na špeciality z kuchyne hotela LUNA? Prebehnite si jedálny lístok už teraz a popremýšľajte, čo si dáte, keď prídete vyhrať lístky :)

Ak sa však nechcete spoliehať na ruku osudu a vstupenky by ste si najradšej zadovážili hneď, rezervovať si ich môžete na telefónnych číslach 0905 499 474 alebo 0905 499 475, na e-mailových adresách event@hotelluna.sk, alebo marketing@hotelluna.sk, alebo priamo v reštaurácii.

(Cena vstupenky je 15 eur. Hra je vhodná pre publikum od 15 rokov.)

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

LORDI: Svojrázna komédia s hviezdnym obsadením
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM