Kultúra Rôzne Správy

Pod holým nebom a zadarmo: Séria akcií priamo na žiarskom námestí

Dizajnový pavilón pribudol v centre Žiaru nad Hronom minulý rok. Toto leto slúži aj ako pódium v sérii koncertov a vystúpení. Aha, čo všetko máme ešte pred sebou.

Ilustračný obrázok k článku Pod holým nebom a zadarmo: Séria akcií priamo na žiarskom námestí
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Letné premietanie pod holým nebom, koncert aj bruchovraveckú komediálnu šou pre celú rodinu si budú môcť v najbližších dňoch pozrieť Žiarčania v letnom pavilóne na Námestí Matice slovenskej.

Ako informovala Petra Demková z mestského kultúrneho centra, v piatok 21. júla o 19.00 h bude v letnom pavilóne koncert bluesového hamornikára Juraja Schweigerta so skupinou. Je to univerzálny hráč na ústnej harmonike a vďaka svojej technike sa dokáže pohybovať v rámci mnohých žánrov vrátane jazzu, fusion či world music.

V ďalších dňoch je na programe premietanie pod holým nebom na námestí, v pondelok 24. júla a v utorok 25. júla sa začne o 21.00 h. Premietať sa bude francúzska komédia Hore za láskou a česká romantická komédia Zozn@mka.

V piatok 28. júla začne zabávať o 16.00 h miestne publikum Sranda banda show. Podľa organizátorov ide o komediálnu rodinnú šou, v ktorej sa miešajú krásne bábky, výborná bruchovravecká technika a trefný multivrstvový humor. Vstup na podujatia je voľný.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM