Barbara Dallosová Krimi Správy

Policajti s fintou na hriešnikov: Deň, kedy zaostria na cesty v našom okrese

Ak nebudete s nohou na plyne opatrní, môže vám prísť domov nepríjemná zásielka. Muži zákona si opäť posvietia na Žiarsky okres.

Ilustračný obrázok k článku Policajti s fintou na hriešnikov: Deň, kedy zaostria na cesty v našom okrese
Zdroj: TASR

Kontrola objektívnej zodpovednosti v okrese Žiar nad Hronom prebehne vo štvrtok, 25. mája. Ako informovala polícia, osobitná kontrola sa v našom okrese vykoná s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Predovšetkým však v záujme dodržiavania povinností držiteľa vozidla.

„V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou,” informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Muži zákona sa budú v najbližších dňoch sústrediť i na okolité okresy. V stredu (24.5.) budú hliadkovať vo Zvolenskom okrese a v ten istý deň ako v okrese Žiar nad Hronom (25.5.) budú sledovať aj cesty v okresoch Banská Bystrica, Brezno, Veľký Krtíš, Zvolen a Rimavská Sobota. Na okres Banská Bystrica sa zamerajú aj v piatok (26.5.) a v sobotu (27.5.) sa presunú na cesty Revúckeho okresu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM