Barbara Dallosová Krimi

Policajti vysvetľujú nehodu vojakov pri Žiari: Na ceste sa vynoril cyklista... FOTO

Nehoda Tatry plnej vojakov neďaleko Žiaru nad Hronom si vyžiadala vážne zranenia. Polícia vysvetľuje, čo sa stalo predtým, než auto skončilo v potoku...

Ilustračný obrázok k článku Policajti vysvetľujú nehodu vojakov pri Žiari: Na ceste sa vynoril cyklista... FOTO
6
Galéria

O nehode (18.5.) vojenského vozidla na ceste neďaleko Žiaru nad Hronom sme vás informovali. Ako potvrdila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom už začal trestné stíhanie pre zločin všeobecné ohrozenie.

Ako opisuje Faltániová, vodič (31) vojenskej Tatry T-815 šiel v smere od vojenského útvaru Močiar po lesnej ceste, kde pri prechádzaní miernej pravotočivej zákruty v smere jeho jazdy sa s vozidlom vyhýbal pri ľavom okraji cesty stojacemu cyklistovi, pričom pravým kolesom zišiel z cesty, stiahlo ho a prevrátil sa do potoka.

,,V čase dopravnej nehody sa na korbe vozidla nachádzalo ďalších 19 prepravovaných osôb. Pri dopravnej nehode sa zranilo 17 osôb a 6 z nich sú ťažko zranení. Vodič sa pri dopravnej nehode nezranil. Do vyšetrovania dopravnej nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov," upresnila policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM