Barbara Dallosová Krimi

Polícia hľadá Petra (40): Má poriadne za ušami, ušiel z nariadeného liečenia v kremnickej psychiatrii!

Polícia sa obracia na pomoc pri pátraní po 40-ročnom Petrovi Caliscibettovi z Banskej Bystrice. Ten svojvoľne odišiel z Psychiatrickej nemocnice v Kremnici. U policajtov je to pritom známa firma.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá Petra (40): Má poriadne za ušami, ušiel z nariadeného liečenia v kremnickej psychiatrii!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 40-ročnom Petrovi Caliscibettovi z Banskej Bystrice.

Okresný súd v Žiari nad Hronom vydal ešte v decembri minulého roka príkaz na jeho zatknutie pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Svojvoľne odišiel z Psychiatrickej nemocnice v Kremnici, kde má súdom nariadený výkon ústavného ochranného protitoxikoma­tického liečenia.

Okresný súd vo Zvolene vydal v januári 2014 príkaz na zatknutie hľadaného pre prečin krádeže. Okresný súd v Banskej Bystrici nariadil obmedzenie osobnej slobody svedka a jeho predvedenie na okresný súd.

,,Akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu pri jeho vypátraní a následnom zadržaní, môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158," vyzýva krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM