Monika Obrtalová Krimi

Polícia obvinila 32-ročného muža z vraždy svojej matky

Od konca októbra minulého roku vyšetruje banskobystrická polícia prípad obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorému došlo v noci na ráno 26. októbra 2009 v rodinnom dome v obci Riečka neďaleko Banskej Bystrice.

V októbri 2009 bola v ranných hodinách v rodinnom dome nájdená zastrelená 61-ročná ročná žena. Páchateľ v spálni rodinného domu strelil túto ženu do zadnej časti hlavy doposiaľ nezistenou strelnou zbraňou. Vyšetrovateľ vtedy začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy na neznámeho páchateľa. Dnes vzniesol vyšetrovateľ za tento zločin obvinenie 32-ročnému mužovi, synovi nebohej 61-ročnej ženy.

Obvinenie bolo tomuto mužovi vznesené na základe rozsiahleho dokazovania a mnohých procesných úkonov. Obvinenému za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Motív konania páchateľa, ako aj to akou zbraňou páchateľ tento zločin spáchal je aj naďalej predmetom nasledovného vyšetrovania. Obvinený bol umiestnený v cele predbežného zadržania a bude podaný návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM