Barbara Dallosová Krimi Správy

Polícia zverejnila FOTO podozrivých: Aha, čo spravili v lekárni

Polícia prosí o pomoc pri pátraní po dvojici, ktorá spôsobila rozruch v jednej z lekární v neďalekej Žarnovici. Nepoznáte ich?

Ilustračný obrázok k článku Polícia zverejnila FOTO podozrivých: Aha, čo spravili v lekárni
13
Galéria

Ako iformovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v piatok (9.12.) podvečer na Dolnej ulici v Žarnovici vošli do lekárne muž a žena vo veku približne 25 rokov.

Podľa slov polície si žena vypýtala lieky, pričom chcela platiť 200 eurovou bankovkou. ,,Pri vydávaní peňazí podozrivá žena od kúpy liekov odstúpila a chcela naspäť peniaze. Počas toho zámerne odcudzila z výdavku za lieky finančnú hotovosť vo výške 100 eur, išlo o dve 50 eurové bankovky, ktoré si vložila do rukáva a vzala si naspäť aj peniaze (200eur), ktorými platila," priblížila Faltániová.

Ako pokračovala, zamestnankyňa lekárne si to všimla až po odchode podozrivých, keď si prepočítala peniaze v pokladni.

,,Polícia v Žarnovici túto vec objasňuje ako priestupok proti majetku. Prosíme občanov o pomoc pri stotožnení podozrivých osôb na záberoch, akékoľvek informácie o osobách nám pomôžu pri ich vypátraní a objasnení toho priestupku. Informácie môžu občania oznámiť na t. č. 158, alebo na ktoromkoľvek útvare PZ," vyzýva Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM