Martin Károly Rôzne

Polročné vysvedčenie sa oplatí osláviť v Musetti

Rodinná reštaurácia Musetti na Podvrškoch pozýva všetkých ale najmä školákov s rodičmi vo štvrtok 2. februára na obed, či večeru. Podávať sa bude pizza za 3,50 Eur /všetky druhy/, vo zvýhodnenej cene aj palacinky rôznych druhov. Na svoje si prídu aj

Kaviareň a [link=http://www­.hnilicova.sk/]reš­taurácia Musetti[/link] na Ul. J. Kráľa sa stáva stále populárnejšou. „Pre našich zákazníkov vymýšľame stále nové akcie. Minulý týždeň si napríklad mohli v rámci menu vybrať akúkoľvek pizzu z našej ponuky,“ uvádza Miroslava Oslancová, zamestnankyňa reštaurácie.

Vo štvrtok zas chceme potešiť malých školákov ale aj peňaženky ich rodičov. Len u nás si môžu vybrať akúkoľvek pizzu už za 3, 50 Eur, či palacinky s rôznymi náplňami dokonca už za 2,30 Eur,“ dodáva k ponuke Oslancová. V ponuke sú samozrejme aj ďalšie špeciality podniku, ale aj čerstvé koláče, či pudingové a zmrzlinové poháre so šľahačkou.

V reštaurácii Musetti sa bez obáv môžu najesť aj celiatici. Za príplatok si pochutnajú na bezlepkovej pizzi, či palacinkách. Počas obeda je v rámci menu ponuka aj pre stravníkov s bezlepkovou diétou.

[link=http://www­.hnilicova.sk/in­dex.php/jedal­ny-listok/pizza]Ponuka pizze Musetti[/link]

/mak/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM