Tlačové správy

Pomôžeme vám bývať lepšie, bývať vo svojom

Máte vážny vzťah? Chcete si založiť rodinu, plánujete sobáš, spoločnú budúcnosť, príchod potomka na svet? S týmito životnými zámermi určite úzko súvisí aj úvaha o prvom vlastnom bývaní alebo o zásadnej prerábke toho súčasného.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžeme vám bývať lepšie, bývať vo svojom
Zdroj: Dnes24.sk

Z potreby po novom alebo lepšom bývaní vyplýva snaha o čo najvýhodnejšie zabezpečenie si financií na jednu z najväčších investícií v živote človeka. Ponúk na trhu je viacero. Dôležité je však, dobre si vybrať. Určite výbornou voľbou je silný a spoľahlivý partner, akým bezpochyby je Prvá stavebná sporiteľňa.

Bez založenia nehnuteľnosti

Je preukázané, že klienti, ktorí sa podieľajú na financovaní svojho bývania vlastnými peniazmi, pristupujú k splácaniu úveru zodpovednejšie. Aj preto PSS, a. s., dokáže po novom poskytnúť prostriedky až do 50-tisíc € bez založenia nehnuteľnosti tým klientom, ktorí si už na svojom účte stavebného sporenia čosi nasporili. Stačí len, aby preukázali príjem, ktorý im umožní splácanie úverových splátok. Vieme však, že niekedy treba riešiť zabezpečenie nového alebo obnovu súčasného bývania okamžite. Preto banka poskytne financie do 45-tisíc € aj tomu klientovi, ktorý dosiaľ nesporil, ale zato zodpovedne spláca alebo už splatil úver v PSS, a. s., či v ktorejkoľvek inej banke.

Toto si môžete dovoliť

Vďaka tejto ponuke od Prvej stavebnej sporiteľne si dokážete naozaj zásadným spôsobom zmeniť svoje súčasné bývanie, prispôsobiť ho momentálnym potrebám či ho obnoviť podľa aktuálnych dizajnérskych trendov. Za poskytnuté finančné prostriedky si môžete kúpiť aj menší byt alebo rodinný dom. Samozrejme, v závislosti od lokality, veľkosti a veku stavby. A prípadne nimi tiež dofinancovať hypotekárny úver. Toto je ponuka, ktorú vám nepredloží hocikto. Pokojne si ju porovnajte s ponukami iných bánk.

S týmto úverom ušetríte

Úver od Prvej stavebnej sporiteľne, ktorý si nevyžaduje zabezpečenie nehnuteľnosťou, vám prinesie niekoľkonásobnú úsporu. Najprv na jeho mesačných splátkach, ktoré sú nižšie ako u porovnateľných spotrebiteľských úverov. Potom na poplatkoch za administratívu. A napokon, odbúraním administratívy ušetríte množstvo svojho času. Jeho hodnota je pre mnohých nevyčísliteľná.

Mysleli sme na všetko

PSS, a. s., vám vyjde v ústrety aj v prípade, že potrebujete viac prostriedkov, ako spomenutých 50-tisíc €, napríklad na kúpu väčšieho bytu alebo výstavbu nového rodinného domu. Avšak požičané prostriedky je už potrebné založiť nehnuteľnosťou v prospech banky. Dodáme ešte, že manželia resp. životní partneri nebudú potrebovať ani ručiteľa. Viac informácií vám poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. nám môžete zavolať na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM