Barbara Dallosová Kultúra Rôzne Správy

Poznáme mená hviezd tohtoročného City festu: Vstupné zostáva za pár eur

Dvanásty ročník mestského festivalu sľubuje line-up zložený z osvedčených mien, ale aj z vystupujúcich, ktorí budú mať v Žiari premiéru.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme mená hviezd tohtoročného City festu: Vstupné zostáva za pár eur
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

City fest sa za vyše desaťročie svojej existencie stal stálicou letnej ponuky podujatí. Jeho popularita už dávno prekročila hranice mesta a vychutnať si augustový festival chodia i cezpoľní. City fest 2017 zostáva verný druhej polovici prázdnin a v Parku Štefana Moysesa to ožije v sobotu 5. augusta.

Prípravy na festival vrcholia a organizátori zverejnili zoznam vystupujúcich. Lákadlami tohtoročného City festu majú byť No Name, Iné kafe, Adam Ďurica, Katka Knechtová a kapela S hudbou vesmírnou. Nebudú chýbať ani interpreti z lokálnej scény, a to Janko Kulich & Kolegium, Robo Mikla, Banda Americano, Sitňan a kremnická kapela Virvar.

Ako avizujú organizátori, za vstupné zaplatia diváci tri eurá. Zmena nastane v časovom nastavení programu. Ten začne skôr než inokedy, už o jednej poobede, a takisto o niečo skôr skončí. Ako vysvetlil producent MsKC Janko Kulich, dôvodom posunu je nadmerný nočný hluk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/MsKC ZH
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM