Martin Károly Tlačové správy Tlačové správy

Poznáme mená víťazov! Kto pôjde zadarmo na krvavú párty?

Spoločne s mestským kultúrnym centrom sme v piatok vyhlásili extra rýchlu súťaž o vstupneky na bláznivú halloweenskú párty. Ples upírov sa uskutoční už v stredu od 20-tej hodiny.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme mená víťazov! Kto pôjde zadarmo na krvavú párty?
Zdroj: Dnes24.sk

Stačilo odpovedať na jednoduchú otázku: Čo dostanete ako darček k vstupenke? Odpovedď bola jasná, MsKC rozdáva k vstupenke pravé upírske zuby.

Spomedzi tých, ktorí stihli správne odpovedať, sme vyžrebovali piatich šťastlivcov, ktorí ušetria na vstupnom. Mená víťazov nájdete vo videu.

O zábavu sa v tento netradičný bláznivý a recesistický večer bude starať DJ Richi Touch a DJ Fabo. Tancovať bude Associallz Dance Crew a príde, samozrejme, aj Tina. „V médiách sa objavila dezinformácia o tom, že Tina už verejne nevystupuje a nám začali ľudia volať, či príde. Takže áno príde a teší sa,“ povedal producent MsKC Janko Kulich.

Okrem zlatej slávice Tiny sa môžete tešiť aj na vešticu Melissu, ktorá mala obrovský úspech na Dni dospelých detí. Počas Plesu upírov bude veštiť za symbolických 5 eur. Vstupné na podujatie, ktoré sa koná 31. októbra od 20.00 hodiny, je v predpredaji 3 eurá a v deň podujatia 5 eur.

Žrebovanie víťazov na Upírsku párty MsKC
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM