Barbara Dallosová Kultúra Správy

Poznáme termín Bálu Žiarčanov: Lístky šli hore, mesto láka na známe tváre

Najočakávanejší ples v meste pozná svoj termín a program. Produkcia opäť stavila na známu tvár v úlohe moderátora aj populárnych hostí.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme termín Bálu Žiarčanov: Lístky šli hore, mesto láka na známe tváre

Bál Žiarčanov patrí k najprestížnejším akciám plesovej sezóny v regióne. Plesová atmosféra sa Hlavnou sálou Mestského kultúrneho centra (MsKC) rozleje v piatok 12. januára. Organizátori aj tento rok sľubujú atraktívny program a zaujímavých hostí.

Ako je už zvykom, plesom sprevádza známa tvár. Ako informuje MsKC na svojich webových stránkach, tento rok bude moderátorom Bálu Žiarčanov populárny herec a stand up komik Juraj „ŠOKO“ Tabaček. Organizátori avizujú tanečnú zábavu v sprievode skupiny Pollux a lákadlom majú byť aj špeciálni hostia, hviezdy súťaže Let´s dance.

Pôvabná Dominiku Rošková, ktorá svoju tanečnú dráhu začínala práve v Žiari, zavíta na žiarsky ples spolu so svojím tanečným partnerom z televíznych obrazoviek Braňom Deákom aj svojím dlhoročným súťažným tanečným partnerom Jaroslavom Oboňom.

Plesovú noc sa nezaobíde tiež bez tomboly a švédskych stolov. Vstupné na podujatie oproti minulým ročníkom o pár eur stúplo a za lístok na Bál Žiarčanov zaplatíme 28 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM