Monika Földešiová Rôzne

Poznáme víťazov súťaže s Belleza centrom plastickej chirurgie! Ste medzi nimi?

Po niekoľkých týždňoch vám prinášame vyhodnotenie súťaže, ktorú pre vás pripravil portál Nitra24.sk a Žiar24.sk s centrom plastickej chirurgie a laserovej medicíny Belleza . Mali ste tak možnosť vyhrať jednu z troch hodnotných cien o estetické ošetre

[color=#ff0000]­VYHODNOTENIE SÚŤAŽE[/color] Tie z vás, ktoré sa nebáli byť krásnou a zapojili sa do našej súťaže, mohli vyhrať jeden z 3 zákrokov. Mená výherkýň nájdete vo videu nižšie. [blockquote]Prvá výherkyňa vyhráva 30% zľavu na odstránenie žiliek Druhá výherkyňa vyhráva odstránenie 5 znamienok v hodnote 75,– eur Tretia výherkyňa vyhráva korekciu vrások v hodnote 150,– eur [/blockquote] Srdečne blahoželáme, budeme vás kontaktovať prostredníctvom ma­ilu.

[link=http://be­lleza-centrum.com/] BELLEZA Centrum[/link] sa zaoberá estetickou chirurgiou, ošetreniami s použitím medicínskych laserov a intenzívnym pulzným svetlom. Vedúcim lekárom BELLEZA centra je MUDr. Zdenko Zamboj, plastický chirurg, ktorý sa venuje plastickej chirurgii od roku 2003.

[link=http://be­lleza-centrum.com/]BEL­LEZA centrum[/link] poskytuje široké spektrum služieb v oblasti plastickej chirurgie, laserovej medicíny a dermatológie, medzi ktoré patria hlavne posúdenie znamienok pomocou digitálnej dermatoskopie, ich odstraňovanie pomocou lasera alebo chirurgicky. Ďalej sú to operácie očných viečok, odstávajúcich uší, lifting tváre, korekcie jaziev chirurgicky alebo laserom, niektoré operácie ruky (syndróm karpálneho kanála, Dupuytrenova kontraktúra), operácie prsníkov – zväčšenie, modelácia, zmenšenie prsníkov, operácie brušnej steny, liposukcia, operácia gynekomastie a dalšie.

Poznáme víťazov súťaže s Belleza centrom plastickej chirurgie! Ste medzi nimi?
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM