Barbara Dallosová Tlačové správy

Poznáte túto červenovlasú krásku? Odpovedzte na otázku o Barbore Švidraňovej a vyhrajte VIP vstupenku na Tok slov!

Jarný, šiesty Tok slov Janka Kulicha opäť sľubuje zaujímavých hostí. S nami môžete na príjemný večer, tentoraz s frontmanom známej slovenskej kapely a šarmantnou herečkou a speváčkou, získať lístok! Skúste šťastie.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte túto červenovlasú krásku? Odpovedzte na otázku o Barbore Švidraňovej a vyhrajte VIP vstupenku na Tok slov!
Zdroj: TASR

Aprílové vydanie v poradí šiesteho Toku slov pesničkára, producenta a moderátora Janka Kulicha, sa blíži. Zaujímavý výber hostí je už samozrejmosťou. Šiesty Tok slov poctia svojou návštevou dvaja naoko rozdielni ľudia, ktorí však majú spoločného možno viac, než sa zdá.

Do kresla Janka Kulicha si sadne Igor Timko, spevák zo skupiny No Name, ktorý je v súčasnosti tiež hercom Štátneho divadla v Košiciach. Nielen divadelné dosky, ale aj hudba ho spájajú s herečkou a speváčkou Barborou Švidraňovou. Sympatická červenovláska, ktorú mnohí poznajú najmä z televíznej obrazovky, je tiež divadelnou herečkou a spieva v hudobnom zoskupení Milo Kráľ band.

Večer plný príbehov, otázok, odpovedí, piesní skupiny Janko Kulich & Kolegium, ale často aj nečakaných situácií si užijeme tradične v piatok, tentokrát 24.4. v kongresovej sále Hotela Luna.

Získajte volňásek!

Vstupenku v hodnote 14 eur môžete s nami získať len za odpoveď na jednoduchú otázku.

V akom známom seriáli môžeme Barboru Švidraňovú vidieť na televíznych obrazovkách v postave zákernej zlatokopky Karin?

Svoje odpovede posielajte do utorka (21.4.2015) do 9:00 hod. na e-mailovú adresu ziar@global24.sk. Aby sme vás v prípade výhry mohli čo najrýchlejšie kontaktovať, uveďte prosím aj meno a telefónne číslo.

Šiesty Tok slov s Igorom Timkom a Barborou Švidraňovou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM