Katarína Reiterová Rôzne

Pozor na R1! Dnes niekoľko obmedzení

Cestári budú mať dnes naozaj nabitý deň. Čaká ich niekoľko prác na R1 od Hronskej Dúbravy až po Hronský Beňadik. Ak budete dnes prechádzať po R1-ke zvýšte pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na R1! Dnes niekoľko obmedzení

Údržba – Cesta R1 Hronská Dúbrava Na rýchlostnej ceste R1 budú dnes cestári opravovať dláždenú rigolu v smere od Zvolena na Žiar. Rýchlosť bude na úseku znížená na 70 km/h a premávka bude presmerovaná do pravého (vonkajšieho) pruhu. Pracovisko bude riadne označené prenosným dopravným značením. Údržba potrvá do 17.00 hodiny.

Údržba – Cesta R1 Žarnovica Juh – Žarnovica Sever Ďalšia údržba je naplánovaná na 106 – 109,6 kilometri R1 pri Žarnovici, kde budú cestári rezať a prerezávať kríky v pravom jazdnom páse – vnútorný pruh. Úsek bude, samozrejme, vyznačený signalizačným vozíkom. Táto údržba bude trvať od 13.00 do 16.00 hodiny.

Údržba – Cesta R1 Nová Baňa – Žarnovica juh Pozornosť zvýšte aj na ceste medzi Žarnovicou a Novou Baňou. Na 102,5 kilometri budú cestári rezať kríky v pravom jazdnom páse – vnútorný pruh. Aj tento úsek bude vyznačený signalizačným vozíkom. Údržba bude trvať od rána až do 13.00 hodiny. ** Údržba – mosta Hronský Beňadik – Nová Baňa** Dnes sa cestári pozrú aj na most na R1 za Novou Baňou. Tentokrát pôjde o údržbu dilatačných záverov v pravom jazdnom páse – vonkajší pruh. Ani tu nebude chýbať signalizačný vozík a cestári tu budú až do 13.00 hodiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM