Barbara Dallosová Rôzne Správy

Pre deti aj milovníkov adrenalínu: FOTO kolotočov na Žiarskom jarmoku

K atmosfére jesenného jarmoku neodmysliteľne patria i kolotoče. Ponuka je široká a nechýbajú ani atrakcie silné žalúdky.

Ilustračný obrázok k článku Pre deti aj milovníkov adrenalínu: FOTO kolotočov na Žiarskom jarmoku
20
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Žiarsky jarmok je na spadnutie a v starej časti mesta sa už začínajú črtať jeho obrysy. Stánkari pomaly rozkladajú, kolotočiari už majú kus roboty za sebou. Farebné konštrukcie sú vyložené, väčšina z nich sa už dá rozpoznať.

Kolotoče sú už tradične rozmiestnené na troch plochách, pred Základnou školou na Ul. A. Kmeťa (cirkevná) a na dvoch priestranstvách medzi panelákmi na Hviezdoške. Ako napovedajú rozložené stroje, na jarmoku nájdeme všetko od retiazkových kolotočov a menéží pre najmenších návštevníkov, až po hrozivé atrakcie v ozrutných výškach. Pozrite si FOTO v našej galérii.

Ulice v starej časti mesta už začínajú lemovať prvé stánky. Podľa informácií zo žiarskej radnice sa môžu predajcovia prihlasovať až do piatka, už teraz sú ich však stovky. Okrem stánkov a atrakcií bude súčasťou jarmoku kultúrny program na pódiu na Svätokrížskom námestí a predaj tradičných špecialít v priestoroch Svätokrížskeho do­mu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM