Barbara Dallosová Rôzne Správy

Pre malých Žiarčanov sa chystá niečo špeciálne: Park sa zmení na westernové mestečko

Park Štefana Moysesa sa v poslednú májovú sobotu zaplní detským smiechom. Na najmenších Žiarčanov čaká akčný program s tematikou divokého západu.

Ilustračný obrázok k článku Pre malých Žiarčanov sa chystá niečo špeciálne: Park sa zmení na westernové mestečko
Zdroj: TASR

Najväčší sviatok všetkých detí sa nezadržateľne blíži a s ním aj množstvo akcií, ktoré lákajú najmenších Žiarčanov. Klasikou sú v našom meste už dlhé roky oslavy pod košatými lipami v Parku Štefana Moysesa. Deň detí v parku chystá mesto a žiarske MsKC aj tento rok, a to so špeciálnou tematikou. Celomestské oslavy dňa detí inšpirované divokým západom sa budú konať v sobotu 27. mája od 10.00 – 17.00 hod. Vstup na podujatie bezplatný.

O atmosféru nefalšovanej kovbojky sa postará skupina Túlaví vlci so svojou Western show, v ktorej nebudú chýbať žonglovanie s revolvermi, trikové lasovanie, ukážky s bičmi, ryžovanie zlata, westernové scénky a súťaže. Program sľubuje aj žiarskych divadelníkov Kopa 9 s predstavením Ancijáša môjho, alebo všade dobre v teplákoch.

Okrem hlavného programu bude v parku dostupných niekoľko sprievodných aktivít ako jazdenie na koni, lukostreľba, ródeo býk, nafukovacie atrakcie či maľovanie na tvár.

Foto: ilustračné

V prípade nepriaznivého počasia sa akcia uskutoční v hlavnej sále MsKC!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM