Robert Mihok Rôzne

Robert Mihók: Prezidentská kampaň v slovenskom šate

Určite všetci so záujmom sledujete práve prebiehajúcu volebnú kampaň 2.kola prezidentských volieb. Čo na to hovoríte?

Ilustračný obrázok k článku Robert Mihók: Prezidentská kampaň v slovenskom šate
Zdroj: Dnes24.sk

Určite všetci so záujmom sledujete práve prebiehajúcu volebnú kampaň 2.kola prezidentských volieb. Čo na to hovoríte? Tiež je Vám z toho niektorým na zvracanie? Mne niekedy áno. Ľudia s nízkymi morálnymi hodnotami bojujú aj nízkym a prízemným spôsobom. Nič iné v tom nie je. Pripomína mi to známe slovné spojenie „zlodej kričí chyťte zlodeja“. Ak odhliadneme skutočnosť, že niekto si robí kampaň za štátne /t.j. naše peniaze/ a niekto za svoje, nevšimnem si, že niekto volebnej kampani podriadil fungovanie väčšiny ministerstiev, program parlamentu a neviem čo ešte všetko – môžeme povedať, že sa jedná len o „štandardnú volebnú kampaň“ … Vy tomu naozaj veríte? Vezmime si ako príklad niektoré „obvinenia“ adresované na pána Kisku. Scientológia, väčšina ľudí nemá ani šajn o čom je reč možno len to, že jej členmi sú niektorí hollywoodski herci. Ale je to pre niekoho sekta, tak to treba rozdúchať, veď k urnám pôjdu možno aj katolícki voliči. Aký som rád, že som ateista, nemusí ma ťažiť uvedený problém. Neviem ako Vy, ale keď za mnou príde klient urobiť obchod alebo zákazník kúpiť tovar, nepýtam sa ho akého je vierovyznania. Vy áno? Asi by ste sa mali pýtať, o pár rokov môže niekto povedať, že ste sektár! Ďalej tu máme nejakú pokutu za cca 250tis.. Nezaujíma ma či ju firma pána Kisku dostala, ale či ju zaplatila resp. či bola daná záležitosť uzatvorená právnym spôsobom. Ľudí by mali skôr zaujímať pokuty, ktoré nikdy neboli uložené a to z dôvodu, že išlo o kamaráta môjho kamaráta a ako všetci vieme kamarátom treba pomáhať. Ale darmo hľadať v záznamoch niečo čo tam nie je!
A bonbónik na záver. Ožobračovanie ľudí pánom Kiskom a jeho spoločnosťami. Neviem ako Vy, ale ja som mal možnosť pracovať pre spoločnosť QUATRO ako externý spolupracovník a obchodník s výpočtovou technikou. Každý zákazník sa mohol od počiatku rozhodnúť či chce tovar kupovať na splátky alebo v hotovosti, záležalo to na jeho finančných možnostiach. Tak isto vedel, podľa prepočtových tabuliek, výšku splátky, počet splátok ako aj to koľko v danom prípade preplatí. Takže jasné a korektné obchodovanie. Ideme teraz závidieť ľuďom s dobrými nápadmi, ktorý našli dieru na trhu služieb, vyplnili ju a následne vybudovali vysoko ziskovú firmu? Asi nie! Môže nás len mrzieť, že to nenapadlo nás a neboli sme v správnej chvíli na správnom mieste. Nechcem nikoho uraziť, ale osočovanie takéhoto druhu môže akceptovať len veľký fanúšik súčasnej vládnej garnitúry s červenými okuliarmi na nose alebo človek, ktorému je všetko jedno a nechá sa preto unášať davom s mottom „nejak bolo, nejak bude“.

Prosím preto všetkých, ktorým nie je súčasný stav Slovenska ľahostajný, aby išli k volebným urnám a volili tak ako ja pána Kisku!

Robert Mihok

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM