Barbara Dallosová Rôzne

Primátor s fotkou a výzvou, aká tu ešte nebola: Komiksoví hrdinovia, traste sa! :)

Primátor Žiaru nad Hronom Peter Antal vyrukoval s výzvou, akú Žiarčania ešte nevideli. Jedni sa bavia, iní trochu krútia hlavami. Do ktorej skupiny sa pridáte?

Ilustračný obrázok k článku Primátor s fotkou a výzvou, aká tu ešte nebola: Komiksoví hrdinovia, traste sa! :)
Zdroj: Dnes24.sk

V dnešnej dobe je už problém zaujať. Toho sa asi drží aj žiarsky primátor. Pred pár dňami zavesil na svoj facebook výzvu, ale to nie len tak hocijako. Na obrázku, v ktorom Žiarčanov nabáda, aby si na jarmoku spravili selfie, pózuje tak, ako ho nepoznáme. Aj keď nie tak doslova. Telo mu totiž prepožičala komiksová grafika.

Selfie, teda typ autoportrétu, kedy pomocou smartfónu zachytíte sami seba v akejkoľvek situácii, sa teší veľkej popularite. Zvečniť sa takto pri jarmočnej atmosfére sa určite rozhodne nejden Žiarčan. A tak skrsla myšlienka, zozbierať takéto zábery z prebiehajúceho Žiarskeho jarmoku do jedného albumu.

O súťaži, v ktorej bude mesto vyberať tú najlepšiu selfie z obľúbeného jesenného podujatia, informoval primátor Peter Antal na svojom facebooku Peter Antal – Pracujem pre Žiar. Autora záberu, ktorý sa bude najviac páčiť samotným Žiarčanom, čaká odmena. ,,V pondelok uverejníme album so zozbieranými fotkami a vy budete môcť lajkovať tú, ktorá sa vám páči najviac. Autor najviac ocenenej selfie vyhrá 2 lístky do kina na film podľa vlastného výberu, vstup na plaváreň pre 2 osoby a žlté tričko ZH CITY Like," vyzýva na sociálnej sieti primátor.

Fantázii sa medze nekladú. Ak si trúfnete svoje jarmočné selfie zapojiť do boja o lajky, posielajte ich mailom na adresu webmaster@ziar.sk. ,,Verím, že sa vás zapojí čo najviac," dúfa Peter Antal.

Primátor ako komiksový hrdina s výzvou pre Žiarčanov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM