Barbara Dallosová Samospráva

Primátor zvolal mimoriadne zastupiteľstvo: Na pretrase bude aj športová hala!

Mestské zastupiteľstvo (MsZ) zasadalo naposledy v septembri. Hoci najbližšie sa mali poslanci a predstavitelia mesta stretnúť až v novembri, plány zmenilo dnešné mimoriadne zasadnutie. Začína už o chvíľu, prečo ho zvolali?

Ilustračný obrázok k článku Primátor zvolal mimoriadne zastupiteľstvo: Na pretrase bude aj športová hala!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes o 13:00 hod. sa zasadačka žiarskeho MsKC zaplní zástupcami samosprávy. Mimoriadne zvolané zasadnutie MsZ si logicky žiada aj mimoriadne dôvody. Tentoraz bude hlavnou témou športová hala.

Technické služby a športová hala

Zvýšenie základného imania obchodnej spoločnosti Technické služby Žiar nad Hronom, s. r.o. a rekonštrukcia športovej haly. Tak je uvedený program zasadnutia na oficiálnom webe mesta. Mestská eseročka a športová hala sa v hlavnom bode programu nestretli náhodou.

,,Technické služby sú investorom projektu rekonštrukcie športovej haly. Preto je potrebné prejednanie základného imania spoločnosti," vysvetľuje hovorca mesta Martin Baláž.

Prečo práve dnes?

Od najbližšieho oficiálneho zasadnutia MsZ by nás malo deliť len pár týždňov. Núka sa teda otázka, prečo sa mesto rozhodlo prejednať neodkladne spomenutý bod už teraz. ,,Zasadnutie bolo zvolané aby sme nemuseli čakať na to najbližšie, nakoľko s rekonštrukciou haly by sa malo začať už v novembri," dodáva Baláž.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM