Tlačové správy

RADÍME: Osvedčená liečba, ktorá vám pomôže s alergiami, stresom i fajčením. A už aj v Žiari!

Ruku na srdce, koľkokrát ste už „skoncovali“ s fajčením? Alebo ste sa pokúšali schudnúť, ale jojo efekt vás vrátil do krutej reality? Nielen tieto, ale aj rad ďalších problémov vám pomôže vyriešiť liečba, ktorá sa na Slovensku stáva čoraz populárnejšou. Dostupná aj v Žiari nad Hronom...

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Osvedčená liečba, ktorá vám pomôže s alergiami, stresom i fajčením. A už aj v Žiari!
Zdroj: Dnes24.sk

V súčasnej dobe plnej nezdravých vplyvov na náš životný štýl sa naše telo búri. Tučné vysokokalorické jedlá, wifi signál, elektrosmog, málo pohybu a do toho ešte aj nejaká tá závislosť a zrazu zistíte, že chodíte k lekárovi častejšie, ako je „normálne“.

Rôzne alergie, závislosť na fajčení, obezita a okrem iného aj stres sú typickými problémami, ktoré nás denno denne sužujú. Na všetky tieto i ďalšie ťažkosti vám stačí poznať jedno slovo – biorezonancia.

Biorezonančná metóda je špeciálny diagnostický a terapeutický postup. Nebojuje proti príznakom choroby, ale priamo proti príčine.

Ako to funguje?

„Komplexná diagnostika pomôže odhaliť, v akom stave sa nachádza váš organizmus. S pomocou testovacej sady 5 elementov (podľa základov tradičnej čínskej medicíny) vieme odhaliť aj problém či chorobu, ktoré ešte v organizme neprepukli. Ak počas diagnostiky odhalíme nejaké problémy, začneme ich riešiť,“ vysvetľuje vyškolená terapeutka Tímea.

Ako ďalej pokračovala, pacient absolvuje základnú harmonizačnú terapiu – energetickú stabilizáciu, antistresové programy, odblokovanie meridiánových dráh, aktiváciu a podporu vylučovacích orgánov (pečeň, obličky, črevá, lymfa) a následne začnú s odstraňovaním zistených záťaží v organizme.

Od diagnostiky po liečbu…

Pomocou biorezonancie sa dokážete zbaviť fajčenia a iných závislostí, stresu a psychických problémov, alergií. Pomôcť sa dá dokonca aj pri chudnutí, liečbe orgánov, odstránení bolestí, …

„Biorezonancia má za úlohu vám naštartovať metabolizmus a pomôcť mu k správnej činnosti. Vo väčšine prípadov je metabolizmus spomalený a pracuje nesprávne, čoho výsledkom je priberanie, alebo problém schudnúť,“ hovorí o jednom z problémov.
Ak už dlhšiu dobu bojujete aj s nikotínovou závislosťou, riešenie máme aj pre vás. „Pomocou prístroja je do tela vysielaná zrkadlovo obrátená elektromagnetická frekvenčná vzorka (nikotín, alkohol, alergén…) a v dôsledku tohto procesu sa urýchli detoxikácia od látok, ktoré telo zaťažujú,“ opisuje.

Biorezonancia môže byť riešením aj pri psychických problémoch. Tie podľa terapeutky Tímei riešia bachovou terapiou, ktorá pomáha uvoľniť blokády.

A ako rýchlo nastane zlepšenie? „Vo väčšine prípadov takmer okamžite a definitívne, je však potrebné počítať s viacerými návštevami, pričom ich počet závisí od zdravotného stavu klienta,“ uzatvára odborníčka.

Vyskúšajte aj rybičky Garra rufa!

V súčasnosti sa na liečebné terapeutické a kozmetické účely využívajú viaceré zvieratá. Cestu k nám si z ďalekej tureckej oblasti Kangal našli aj rybičky Garra rufa (ichtyoterapia). Mnohí ľudia si túto metódu veľmi obľúbili. Okrem toho, že ide o príjemný peeling a hĺbkové čistenie pokožky chodidiel, klienti si aj oddýchnu a načerpajú nové sily.

Viac o metóde ichtyoterapie sa dočítate v článku Biopedikúra Garra Rufa konečne v Žiari: Pozrite VIDEO, ako to funguje!

Ak ste sa rozhodli svoje zdravotné ťažkosti vyriešiť biorezonanciou alebo biopedikúrou, na Námestí Matice slovenskej (bývalý dom kultúry – vchod zo zadnej strany) vám s ochotou poradia aj pomôžu.

Viac info nájdete aj na www.zdravierelax.sk alebo na tel. č. 0940 872 483

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

RADÍME: Osvedčená liečba, ktorá vám pomôže s alergiami, stresom i fajčením. A už
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM