Martin Károly Rôzne

RADY a TIPY: Ako účinne zhodiť pred letom

Leto je už tu a vy nie ste spokojní s vašou postavou? Cítite sa v plavkách nepríjemne a chcete schudnúť? Tak už konečne schudnite. Nové moderné Fitnescentrum ULTRAGYM, v ktorom sa môžete poradiť s osobným trénerom vám v tom pomôže.

Na otázky týkajúce sa tréningu, zdravej výživy a doplnkov výživy vám odpovie osobný tréner Martin Humený. My sme sa ho spýtali aj na to, čo fitnescentrum [link=http://www­.ultragym.sk/]UL­TRAGYM[/link] ponúka.

Naše fitnescentrum ULTRAGYM ponúka široký priestor pre komplexnú starostlivosť o telo. Je vybavené profesionálnymi strojmi a zariadeniami. Kvôli pohodliu návštevníkov je rozdelené na zóny. V posilňovacej zóne sa nachádzajú stroje a činky umožňujúce precvičenie celého tela. Kardio zóna ponúka priestor na zvýšenie kondície alebo účinnú redukciu telesnej hmotnosti. Je vybavená bežiacimi pásmi, stacionárnymi bicyklami, orbitrekmi a steppermi. Ďalšia zóna ponúka možnosť špeciálnych, doplnkových a kompenzačných cvičení pre rôzne športy. V priestoroch fitnescentra sa nachádza navyše i proteínový bar s veľkým výberom doplnkov výživy, solárium a masáže, kde môžete príjemne zrelaxovať po náročnom dni alebo ťažkom tréningu. ** // Pre koho je toto fitnescentrum určené? ** Fitnescentrum je určené pre všetky vekové kategórie bez ohľadu na pohlavie. Prídu si tu na svoje milovníci bodybuildingu, fitnes, aeróbnych cvičení a všetci tí, ktorým nie je ľahostajné ich zdravie. ** //Ako sa dá dostať, čo najrýchlejšie, do formy pred letom?** Najdôležitejšia je pevná vôľa a odhodlanie. K faktorom, ktoré zaručia úspech patrí úprava stravovacích návykov a cvičenie. Je potrebné jesť častejšie menšie porcie jedál, ktoré sú bohaté na bielkoviny a obmedziť tie, ktoré obsahujú veľa cukrov a tukov. K tomu treba pridať pravidelné cvičenie, a to najmä kardio, ktoré vám prinesie želané výsledky. V zdravom životnom štýle by ste mali pokračovať aj po úprave hmotnosti a nevracať sa k starým návykom, ktoré so sebou prinášajú späť ťažko zhodené kilá a možno i niečo navyše.

V čom mi pomôže osobný tréner vo fitnescentre ULTRAGYM? Pokiaľ začínate, je veľmi dôležité naučiť sa správne vykonávať jednotlivé cviky, aby ste predišli zraneniam. Navyše nie je univerzálny cvičebný plán, ktorý zaberie každému. Preto pokiaľ chcete dosiahnuť želané výsledky, je potrebné, aby cvičenie bolo „šité na mieru“. Kvalifikovaný tréner na vás dohliadne pri osobných tréningoch a pomôže vám pri zostavení individuálnych tréningových a stravovacích plánov. Pomôže dosiahnuť nielen vaše ciele, ale je aj psychickou podporou pri prekonávaní prekážok.

Kedy je podľa vás najlepšie cvičiť, ráno alebo večer? Nedá sa jednoznačne povedať, kedy je na cvičenie najlepší čas. Cvičenie ráno povzbudzuje metabolizmus a spaľovanie tukov a po zvyšok dňa budete viac koncentrovaní a pozornejší. Cvičenie popoludní prináša zvýšenie sily a výkonu, a je dobrým spôsobom zbavenia sa stresu z celého dňa.

Osobný tréner, akým je aj Martin Humený, ktorý nám odpovedal na otázky, vám pomôže a poradí aj v prípade, že ste to už s cvičením a chudnutím vzdali. Ak si však chcete zacvičiť v modernom a profesionálnom fitnescentre navštívte ULTRAGYM, na Ulici Š. Moysesa 431/10 (bývalý Pioniersky dom) v Žiari nad Hronom. Viac sa dozviete aj na stránke www.ultragym.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM