Barbara Dallosová Rôzne

Rastie vám doma malý futbalista? V TOMTO unikátnom kempe sa určite vyblázni, navyše ZADARMO!

Letná futbalová škola pod vedením kvalifikovaných trénerov sa vašim ratolestiam o program postará. Okrem tréningov, hier, súťaží a miniturnaja ich v nespoplatnenom kempe čaká napríklad aj hodina futbalovej angličtiny. Čítajte viac...

Ilustračný obrázok k článku Rastie vám doma malý futbalista? V TOMTO unikátnom kempe sa určite vyblázni, navyše ZADARMO!
Zdroj: Dnes24.sk

Patria aj vaše deti medzi tie, ktorým jedny prázdniny na vybláznenie nestačia? Prihláste ich na konci leta do nultého ročníka futbalového kempu, v ktorom sa určite nudiť nebudú. Od 25. do 26. augusta budú mať o program postarané.

Absolvujú hravé tréningy, skúsia si hry s loptou a zážitky si odnesú aj zo špeciálneho tréningu s hráčmi ,,Áčka“ a mládežníckymi trénermi FK Pohronie. Spomínanú hodinu angličtiny by ste v takomto kempe možno nečakali. Táto ale nebude obyčajná, ale ako inak, futbalová. ,,S lektorkou si budú deti zábavnou formou v angličtine skúšať základné futbalové pojmy,“ vysvetľuje tréner prípravky FK Pohronie, Michal Košuda.

Na svoje si prídu aj tí najsúťaživejší. Celé podujatie bude zakončené miniturnajom a najšikovnejší hráč kempu si odnesie cenu. Kemp je určený pre ročníky 2004 –2008. Ak teda máte doma nádejného športovca v tomto veku, neváhajte mu spríjemniť koniec prázdnin.

,,Kemp je bezplatný a strava v ňom bude zabezpečená. Na všetkých účastníkov sa veľmi tešíme,“ dodáva na záver Košuda.

Registrácia na tel. čísle: 0911 206 530 (najneskôr do 15. augusta)

Foto: ilustračné

Kemp pre malých futbalistov: Odtiaľto si nádejní športovci odnesú kopec zážitkov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM