Barbara Dallosová Rôzne Správy

Rebríček miest podľa hlasu ľudu: Súťaž sa blíži ku koncu, ako je na tom Žiar?

V súťaži o najkrajšie mesto Slovenska rozhodujú hlasy verejnosti. Žiar nad Hronom v rebríčku striedavo stúpa a klesá. Pozrite, ako je na tom teraz.

Ilustračný obrázok k článku Rebríček miest podľa hlasu ľudu: Súťaž sa blíži ku koncu, ako je na tom Žiar?
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž „Najkrajšie mesto a obec Slovenska" vyhlasuje internetový portál Slovakregion a mestá v nej niekoľko mesiacov bojujú o hlasy ľudí, ktoré im môžu priniesť víťazstvo. Súťaž končí v novembri a o akúsi korunku krásy bojuje 140 slovenských miest.Rebríčku momentálne kraľuje Bardejov, na päty jej šliape Spišská Nová Ves a treticu favoritov uzatvára Púchov.

Umiestnenie nášho mesta sledujeme priebežne a Žiar počas celého hlasovania tancuje približne medzi tridsiatou a šesťdesiatou priečkou. Za posledné týždne sa naše mesto pohlo tým správnym smerom a od júla, kedy bolo na 56. priečke, sa vyštveralo na 42. miesto rebríčka. Hoci sme si polepšili, pravdou zostáva, že v začiatkoch súťaže sa Žiar nachádzal aj tesne okolo tridsiatky.

Hneď o pár miest nižšie máme ale ďalšie želiezko v ohni. Druhý zástupca z nášho okresu, historická Kremnica, momentálne bojuje zo 45. priečky.

K lepšiemu umiestneniu nášho mesta môžete prispieť svojím hlasom. Zahlasovať za naše mesto môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať však môžu len registrovaní užívatelia, ktorí kompletne vyplnia registračné údaje. Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky súťaže budú známe už 6. novembra. Sledujte nás preto aj na našom facebookovom profile.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM