Katarína Reiterová Rôzne

Rekonštrukcia vo výmeničke: Takto nepotečie teplá voda...

Žiarčania musia byť pripravení na otužovanie. Dodávateľ tepla plánuje rozsiahlu rekonštrukciu. Prvá odstávka teplej vody bude už v júli, druhá v auguste. Pozrite si kompletný rozpis.

[blockquote]Na celosystémové prerušenie dodávok teplej úžitkovej vody sa môžu Žiarčania pripraviť od 23. júla 8.00 hodiny do stredy 25. júla 20.00 hodiny. Druhá odstávka bude od 6. augusta 12.00 hodiny do 10. augusta, a teda do piatku 12.00 hodiny[/bloc­kquote].

Dôvodom odstávky teplej vody je plánovaná rekonštrukcia v hlavnej výmenníkovej stanici a na hlavnom napájacom potrubí tepla pre mesto. „Našim klientom sa za vzniknutú situáciu ospravedlňujeme a dodávku teplej vody obnovíme, v čo najkratšom možnom čase po ukončení rekonštrukčných prác,////“ uviedla konateľka spoločnosti Dalkia Žiar Ľudmila Hoffmanová.

Až 78 percent klientov spoločnosti Dalkia tvoria obyvatelia, situácia sa teda najviac dotkne ich. Druhým najväčším odberateľom sú banky a podnikatelia v meste. Tí tvoria asi 13 percent klientov spoločnosti, zvyšných 9 percent tvorí miestna správa a verejná správa či školy.

Katarína Reiterová Ilustračné foto

[color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138785_Ne­prijemna-sprava-pre-Ziarcanov:-Za-teplo-zaplatime-viac! prepojenia]Ne­príjemná správa pre Žiarčanov: Za teplo zaplatíme viac![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM