Barbara Dallosová Rôzne

Renáta (50) hľadá žiarskych policajtov, ktorí zasahovali pri búračke: Má pre nich odkaz!

Nepozná ich mená, no presne vie, čo by im povedala. Na ráno, kedy skončili s autom vo zvodidlách, ale ani na mužov zákona, ktorí prišli na miesto, vodička Katarína (51) a jej kamarátka Renáta (50) tak skoro nezabudnú...

Ilustračný obrázok k článku Renáta (50) hľadá žiarskych policajtov, ktorí zasahovali pri búračke: Má pre nich odkaz!
Zdroj: Dnes24.sk

Vodička Katarína a jej spolujazdkyňa Renáta absolvovali nepríjemný štart do dňa. Ako opísala Renáta, v obci Píla pri Žarnovici dostali skoro ráno (17.12.) šmyk a auto skončilo doslova napichnuté na zvodidlách.

Ich mená nepoznajú

Ak by ste po takomto nešťastnom začiatku dňa čakali od účastníkov búračky roztrpčené slová, zostali by ste prekvapení. Aj nepríjemnú situáciu totiž dokáže zjemniť kus ľudskosti.

,,Auto svoju púť už skončilo, ale my sme v poriadku, až na „pár škrabancov“. Policajti z hliadky boli veľmi milí, príjemní a empatickí. Naozaj im veľmi pekne ďakujeme. Zaslúžia si pochvalu za svoj prístup, ako profesionálny, tak aj veľmi ľudský. Nepoznáme ich mená, ale napriek nepríjemnej nehode na ceste sme skonštatovali, že sme dnes stretli veľmi príjemných ľudí. Taktiež patrí poďakovanie hasičom, ktorí prišli chvíľu po nich a ktorým taktiež nechýbala empatia a veľmi ľudský prístup," napísala nám do redakcie Renáta, ktorá sedela v havarovanom vozidle.

,,Ešte raz veľká vďaka za to, že v dnešnej dobe ešte existujú medzi nami takí ľudia," dodala s dúfaním, že sa tieto slová dostanú aj k samotným policajtom.

Dostali šmyk

Podľa účastníčok dopravnej nehody prišli zasahujúci policajti na aute so žiarskou štátou poznávacou značkou. Zásah pri udalosti potvrdila aj krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová. ,,Vodička viedla v katastri obce Píla vozidlo zn. Ford Focus v smere Žarnovica – Partizánske, kde v pravotočivej zákrute dostala šmyk a za zákrutou narazila do zvodidiel mostu," uviedla Petrovičová s tým, že predbežne bola škoda vyčíslená na 2 500 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM