Barbara Dallosová Rôzne

Reťazová búračka, primátor s varechou aj Fico za hradbami mesta: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!

V Žiari a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Reťazová búračka, primátor s varechou aj Fico za hradbami mesta: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!
Zdroj: Dnes24.sk

Ťažký víkend. Taký má za sebou nielen 42-ročný Šášovčan, ktorý sadol v sobotu večer za volant opitý, ale aj 28-ročný vodič zo Štiavnických Baní, ktorého chytili policajti v nedeľu ráno. Obaja majú na krku obvinenie a čaká ich super rýchle konanie… – To najhoršie vytriezvenie: Vodič zo Šášovského Podhradia (42) skončil v policajnej cele

Od dnešného dňa môžu motoristi prechádzať naším regiónom smerom na Prievidzu bez toho, aby prešli cez intravilán Žiaru. Dlhoočakávaný obchvat slávnostne otvorili len pred pár chvíľami. Zmenu by sme mali pocítiť hneď, časom možno z mesta ubudne aj semaforov. – Čerstvo otvorený obchvat Žiaru OBRAZOM: Odobriť ho prišiel Robert Fico!

Na nepozornosť mladého šoféra doplatili okrem neho ďalšie tri vozidlá. Nešťastnou sa im stala cesta kúsok pred Bartošovou Lehôtkou, pri známom motoreste. Čítajte, ako to bolo. – Reťazová havária pri Bartoške: Policajti vinia mladého vodiča (21) z Kremnických Ba­ní!

V poradí siedmy ročník vianočných trhov na žiarskom námestí odštartoval včera. Hoci stánkari otvorili okienka už ráno, ožívať začalo vianočné mestečko najmä po zotmení. – Žiarske vianočné trhy OBRAZOM: Koľko tento rok zacvakáme za punč?

Prvé prípravy sa začali okolo obeda. Už o pár chvíľ neskôr rozvoniavali súťažné kapustnice celým námestím. Do boja o najlepšiu vianočnú dobrotu sa dalo pät tímov. – Kapustnicové derby na žiarskom námestí OBRAZOM: Z kotlov sa parilo, primátor krájal o dušu

Kremnickí mestskí poslanci dnes opätovne odsúhlasili nové zloženie komisií pri mestskom zastupiteľstve. Prvý návrh, ktorý schválili ešte začiatkom decembra na ustanovujúcom zastupiteľstve, totiž primátor Alexander Ferenčík (NEKA) odmietol podpísať. – Reštart kremnického parlamentu? Poslanci odsúhlasili nové zloženie komisií

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM