Barbara Dallosová Krimi

Reťazová havária pri Trnavej Hore: Skončili v sebe až tri autá! FOTO

O nehodách na našich cestách, spôsobených divou zverou, počúvame v poslednej dobe často. Tentoraz ale vodiča Oplu na ceste prekvapilo niečo celkom iné. Čítajte.

Ilustračný obrázok k článku Reťazová havária pri Trnavej Hore: Skončili v sebe až tri autá! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode došlo v utorok (24.2.2015) medzi obcami Hronská Dúbrava a Trnavá Hora. Podľa slov polície na balvan odtrhnutý z brala, ktorý sa nečakane vynoril spoza zákruty, doplatilo hneď niekoľko vodičov.

,,Podľa doterajšieho objasňovania, k dopravnej nehode došlo tak, že vodič osobného motorového vozidla Opel Zafira, viedol toto vozidlo v smere od Hronskej Dúbravy na Trnavú Horu, pričom v tomto úseku cesty pri prejazde ľavotočivej zákruty vo svojom jazdnom pruhu spozoroval na vozovke veľký kameň, ktorý sa odtrhol z blízkeho brala a s vozidlom začal brzdiť. Za ním jazdiaci vodič motorového vozidla Mercedes nedodržal bezpečnú vzdialenosť, následkom čoho narazil do zadnej časti vozidla Opel, ktoré po náraze odhodilo do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim osobným motorovým vozidlom Škoda Octávia," opisuje celý incident krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Hoci na fotkách z miesta havárie vidieť kopu pokrčených plechov, hovorkyňa ubezpečila, že nehode sa nikto nezranil. Ako ďalej pokračovala, policajti nezistili požitie alkoholu ani u jedného z vodičov. Vodičovi Mercedesu, ktorý podcenil bezpečnú vzdialenosť, však bola uložená bloková pokuta vo výške 60 eur.

Foto: Odťahová služba Havariatrans Žiar nad Hronom

Reťazovka pri Trnavej Hore: Takto dopadlo jedno z áut
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM