Barbara Dallosová Rôzne

Rodičia a ich zaujímavé výbery: TOP najpopulárnejšie mená žiarskych bábätiek za tento rok!

Krstné meno si nikto z nás nevyberá. Či sa nám to páči, alebo nie, s tým, ktoré nám vyberú rodičia, budeme chodiť po svete celý život. Pozrite si, aké frčali tento rok v Žiari nad Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Rodičia a ich zaujímavé výbery: TOP najpopulárnejšie mená žiarskych bábätiek za tento rok!
Zdroj: TASR

Rodičia pre svoje malé ratolesti aj v tomto roku vymýšľali všelijaké mená. Medzi tento rok narodenými Žiarčanmi sa ale niektoré opakovali častejšie.

U chalanov vedie Tobias

Trend moderných mien potvrdil tohtoročný výber chlapčenských mien v našom meste. Najviac malých Žiarčanov sa podľa Marcely Kretovej z mestského úradu totiž od začiatku roka 2014 až do dnešného dňa narodilo s menom Tobias. Tobiasom šľapali na päty už niekoľko rokov obľúbení Samuelovia. O tretie miesto sa delia PeterLukáš.

Do prvej trojky sa nevyšplhali, tiež ich ale bude nosiť niekoľko Žiarčanov z ročníka 2014. Reč je o menách Alexander a Alex.

Medzi babami zvíťazilo slovenské meno

Top trojku dievčenských mien naopak vedie slovenská klasika. Najviac malých slečien sa tento rok v našom meste narodilo s meno Hana. Druhú priečku po Hankách obsadilo meno gréckeho pôvodu – Sofia.Tretím najobľúbenejším dievčenským menom žiarskych rodičov bola Laura.

Foto: ilutračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM