Barbara Dallosová Tlačové správy

Rozšírte rady známej firmy: Na toto miesto hľadajú v žiarskej pobočke posilu!

Známe meno na trhu zverejnilo voľné pracovné miesto. Čítajte, čo zamestnávateľ ponúka čo a od uchádzačov vyžadujú. Možno hľadajú práve vás.

Ilustračný obrázok k článku Rozšírte rady známej firmy: Na toto miesto hľadajú v žiarskej pobočke posilu!
Zdroj: Dnes24.sk

Spoločnosť Slovak Telekom, a.s. zverejnila pracovnú ponuku, zaujímavú najmä pre ľudí zo Žiaru či okolia. Firma hľadá pracovníka do pobočky v Žiari nad Hronom, ktorý bude realizovať predaj služieb a produktov, tvoriť návrhy riešení pre bytových a firemných zákazníkov podľa ich potrieb, poskytovať konzultácie a informácie pre zákazníkov partnerskej predajne a získavať nových zákazníkov v segmente malých firiem a domácností.

Nie ste to práve vy?

Slovak Telekom vyžaduje od uchádzačov minimálne stredoškolské vzdelanie, mierne pokročilú úroveň znalosti anglického jazyka, ale i administratívne a ekonomické znalosti ako v oblasti fakturácie, práce s pokladňou a skladového hospodárstva. Uchádzač by tiež mal na pokročilej používateľskej úrovni ovládať programy Microsoft Excel,Microsoft Outlook, Microsoft Word a mať vodičský preukaz skupiny B.

Osobnostné predpoklady a zručnosti, ktoré by vás mohli priblížiť k získaniu práce sú: ústretový a proaktívny prístup k zákazníkom, prezentačné a argumentačné zručnosti, príjemné a profesionálne vystupovanie,vysoké pracovné nasadenie, ochota vzdelávať sa, odolnosť voči stresu, či prehľad v telekomunikačnej oblasti (produkty a služby mobilných operátorov). Zvýhodniť medzi uchádzačmi vás môže tiež prax v oblasti predaja produktov a služieb a znalosť metód predaja.

Pošlite životopis čo najskôr

Zamestnávateľ, ktorý je partnerom stabilnej medzinárodnej spoločnosti pracujúcej s najmodernejšími technológiami, sľubuje priestor na profesionálny rozvoj a kariérny rast a práca v dynamickom kolektíve.

Ak vás pracovná ponuka zaujala, životopis pošlite čo najskôr na e-mailovú adresu airia@nukleus.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM