Martin Károly Krimi

Rozstrieskaný bar: Erotický klub skončil neslávne

Ako po výbuchu. Tak opísal majiteľ priestorov v žiarskej STS-ke demolačnú návštevu svojich bývalých nájomníkov. Krátka história žiarskeho erotického klubu skončila neslávne. Po brutálnom vyčíňaní bola škoda vyčíslená až na 15 000 eur. Bude niekto ods

[size=14][color=#cc0000]­Spor o nájomné zavŕšila demolačná čata[/color][/size] V júnové ráno 2011 zostal majiteľ priestorov Vladimír Valent, nemilo prekvapený. Tam, kde mal byť luxusný erotický salón, našiel len rozbitý nábytok a poškodené priečky. Polícia vtedy škodu vyčíslila na 15 000 eur. „Tá partia, ktorá mala priestory v prenájme ich uviedla do pôvodného stavu, tak ako si to oni predstavujú“ uviedol vtedy pre Žiar na adresu činu, ktorý sa stal v sobotu 18. júna.

[blockquote]Medzi nájomníkmi, spoločnosťou L&N Invest a majiteľom budovy vtedy vznikol spor o výšku nájomného. Valent vymenil zámky a o týždeň našiel v budúcom bordeli len bordel.[/bloc­kquote] [size=14][color=#cc0000] Policajti prípad stopli[/color][/si­ze] Hovorca krajskej prokuratúry Ivan Vozár vniesol do prípadu nové fakty: „Poverený príslušník okresného policajného riaditeľstva v Žiari zastavil trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci."Stalo sa tak v novembri minulého roku. Valdimír Valent sa voči rozhodnutiu odvolal, ale neúspešne. "V priebehu vyšetrovania preukázalo, že vo veci sa nejedná o trestný čin a ani priestupok a vzťah ale je len vzťahom občiansko-právnym, z ktorého vyplývajúce nároky si obidve strany môžu uplatňovať na príslušnom súde,“ dodáva Vozár.

[size=14][color=#cc0000]­Takto to nenechám![/color] [/size]Vladimír Valent s rozhodnutím nie je spokojný: „Budeme pokračovať v občiansko- právnom konaní a budem si uplatňovať nárok na škodu.“ V predmetných priestoroch momentálne nič nie je. Sú už vyše pol roka nevyužité. Valent tu plánoval výstavbu penziónu pre dôchodcov. Práce ešte nezačali.

[size=14][color=#cc0000]­Pravda sa ukázala?[/color][/si­ze] So zastavením trestného stíhania je najviac spokojný právny zástupca spoločnosti L&N Invest, Dušan Dobiš. „Od začiatku celého konania sme tvrdili, že nebola naplnená skutková podstata. Moji klienti si zobrali len to, čo sami vybudovali,“ komentuje Dobiš a dodáva že rozhodnutie ho potešilo. „Ukázalo sa, že sme mali pravdu.

/mak/ Foto: polícia

[color=#cc0000]­Súvisiace články [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.102052_E­roticky-salon-v-Ziari-skoncil-zniceny]Erotický salón v Žiari skončil zničený [/link][link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.89274_Ak­tualizovane:-Bude-v-Ziari-eroticky-salon?]Aktuali­zované: Bude v Žiari erotický salón?[/link ]z výstavby erotického klubu sa v Žiari sa vtedy stala politická téma- pozrite si video

bordel
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM