Monika Obrtalová Rôzne

SACR oslavuje 15 rokov od svojho založenia

Destinačný manažment, tvorba regionálnych produktov a marketing regiónu cestovného ruchu budú hlavné témy konferencie, ktorou si Slovenská agentúra pre cestovný ruch pripomenie 15. výročie svojho vzniku. Podujatie za účasti odborníkov z ôsmich krajín

Záštitu nad konferenciou prevzal minister dopravy, pôšt a telekomunikácií Ján Figeľ. Konferencia je určená predstaviteľom turistických organizácií v regiónoch, podnikateľom v brandži a pracovníkom štátnej správy a samosprávy. Slávnostné zhromaždenie odbornej verejnosti pripravila SACR v spolupráci s Katedrou cestovného ruchu a spoločného stravovania Ekonomickej fakulty UMB v Banskej Bystrici.

Pred sériou príspevkov vystúpi a konferenciu otvorí generálny riaditeľ SACR Peter Belinský. Podľa programu konferencie budú svoje poznatky a skúsenosti so zahraničnými hosťami z Nemecka, Rakúska, Spojeného kráľovstva, Talianska, ČR, Maďarska a Poľska konfrontovať zástupcovia organizácií súkromného a verejného sektora v CR a tiež akademickej obce na Slovensku.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM