Martin Károly Rôzne

Šášovská križovatka s novou značkou v štýle DADA: Recesisti takto upozornili na nezmysel :)

Slovenský unikát. Aj takto nazvali križovatku pri Šášovskom Podhradí naši čitatelia. Minulý týždeň na nej recesisti z Pitelovej osadili novú značku. Na značke sa píše: Pre život pod hlúpu križovatkou :) Policajti ju pravdepodbne dajú odstrániť.

Ilustračný obrázok k článku Šášovská križovatka s novou značkou v štýle DADA: Recesisti takto upozornili na nezmysel :)
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Projekčný počin

Veľký páni inžinieri :D:D na… do rúk presne :D:D už keď to takto vyriešili prečo tam nenechali tú starú cestu, ktorá išla priamo na Pitelovú, Trnavú Horu? Zbytočné investície na jej zrušenie a keby tam ostala, tak to túto podivnú križovatku aspoň trošku odľahčí,“ piše jeden z anšich čitateľov na funpage Žiar24, potom ako sme zverejnili prvú fotografiu tohot recesistického počinu.

Pripájajú sa ďalší: „Výstižná. Kľudne sa tá križovatka može volať – hádaj, kadiaľ pôjdeš alebo hádaj, kto má prednosť,“ komentuje novú značku Beata. Mnohí z pisateľov si myslia, že križovatka je zle naprojektovaná a spôsobuje veľa zmetkov na ceste. „Križovatka na ktorej cúva najviac aút stratených v spleti nezmyselných odbočiek…,“ dodáva k téme Janka.

Celú vtipnú diskusiu z nášho FB nájdete TU

Faktom ale ostáva, že na križovatke sa už odohralo množstvo nehôd. Viac tu: V neprehľadných križovatkách znížili rýchlosť

Polícia dá značku odstrániť

Nová značka v šašovskej križovatke pravdepodobne dlho nepobudne. „Obvodný dopravný inšpektorát požiada správcu komunikácie o odstránenie uvedenej tabule,“ hovorí Mária Faltániová, krajská policajná hovorkyňa. Podľa policajtov sa pri ceste nesmú umiestňovať veci, ktoré by mohli viesť k zámene s dopravnou značkou alebo s dopravným zariadením.

Nová značka v šašovskej križovatke
4
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM