Barbara Dallosová Rôzne

Šialená kaskadérska šou mieri k nám: Na vlastné oči uvidíme Freestyle Motocross, FOTO

Motorkári lietajúci nad hlavami a kúsky, aké sa len tak nevidia. Adrenalín bude zaručene stúpať nielen freestylerom, ale aj divákom.

Ilustračný obrázok k článku Šialená kaskadérska šou mieri k nám: Na vlastné oči uvidíme Freestyle Motocross, FOTO
Zdroj: Flott Cascaders Team

Niekto nenaberie odvahu na motorku ani vysadnúť, iní na dvojkolesových tátošoch lietajú desiatky metrov nad zemou. Ak ste priaznivcami vystúpení, ktoré vás občas nútia zakryť si oči, toto by mohlo byť niečo pre vás.

Kaskadérska skupina Flott Cascaders Team zo susedného Česka mieri do nášho regiónu s novinkou. Po prvý raz predvedú títo adrenalínoví jazdci na Slovensku Freestyle Motocross s mobilnými rampami.

Extrémne nebezpečný a extrémne vzrušujúci. Tak opisujú samotní organizátori Freestyle Motocross. Na divákov čaká deväťdesiatminútová živá šou umocnená množstvom efektov, pyrotechnikou, hrou svetiel a démonickou hudbou.

Naposledy bol Flott Cascaders Team svoje hrozivo vyzerajúce umenie predviesť slovenským divákom ešte v roku 2005. Po dlhoročnom turné v Poľsku prinášajú českí kaskadéri svoje vystúpenie aj k nám. Dve najväčšie záverečné šou sa odohrajú na dvoch miestach regiónu. 10. septembra budú diváci zatajovať dych na Plochej dráhe v Žarnovici, 12. septembra sa kaskadéri presunú na futbalový štadión v Banskej Štiavnici.

Freestyle Motocross: Šou, z ktorej mrazí
4
Galéria
Zdroj: Flott Cascaders Team
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM