Martin Károly Rôzne

Šialenstvo aj v Žiari: Veľkoplošná obrazovka napokon bude!

Mesto zmenilo názor. Žiarčania si nakoniec finálové zápasy MS v ľadovom hokeji pozrú aj na námestí. Veľkoplošná obrazovka bude k dispozícii v sobotu aj v nedeľu.

Len v stredu sme uverejnili informáciu o tom, že mesto Žiar nad Hronom neuvažuje o umiestnení veľkoplošnej obrazovky na námestí MS. O dva dni na to je situácia úplne iná. „Veľkoplošná obrazovka bude,“ potvrdil pre žiar24 hovorca mesta, Martin Baláž.

**V sobotu 17:30 **si teda Žiarčania budú môcť pozrieť semifinálový zápas Slovensko- Česko. Kým Slováci sú v boji o medaily po prvý raz od roku 2004, Česi budú o cenné kovy hrať tretíkrát v sérii. V roku 2010 získali v Kolíne zlato, vlani v Bratislave bronz.

Ak slovenskí borci zdolajú český tým finále bude na námestí premietané v nedeľu o 19:30. O tretie miesto sa bude bojovať o 15-tej hodine.

[color=#cc0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.134010_Zla-sprava:-Ziarcania-zabudnite-na-velkoplosnu-obrazovku]Zlá správa: Žiarčania zabudnite na veľkoplošnú obrazovku[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.134205_Ho­kej-Slovensko–Cesko-aj-v-kremnickom-hradnom-areali!]Hokej Slovensko -Česko aj v kremnickom hradnom areáli![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM