Barbara Dallosová Krimi

Smrť kosila neďaleko Žiaru, vyhasol mladý život: Záchranári už mužovi (†31) nedokázali pomôcť

Život muža vyhasol na známej ceste neďaleko od Žiaru nad Hronom. Privolaní boli i leteckí záchranári, muž bol však podľa polície na mieste mŕtvy. Polícia je ešte na mieste.

Ilustračný obrázok k článku Smrť kosila neďaleko Žiaru, vyhasol mladý život: Záchranári už mužovi (†31) nedokázali pomôcť
Zdroj: TASR

O nešťastí, ktoré sa stalo na ceste medzi Žarnovicou a Bzenicou, informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová: ,,Dopravná nehoda medzi Žarnovicou a Bzenicou nám bola oznámená krátko po dvanástej hodine na obed. 31-ročný muž zo Bzenice šiel na osobnom motorovom vozidle Škoda Felicia a prevrátil sa, pričom zraneniam na mieste nehody podľahol," opisuje nešťastie hovorkyňa.

Prečo k nehode, pri ktorej zahynul mladý Bzeničan došlo, ešte muži zákona nevedia. ,,Príčiny a okolnosti zatiaľ nie sú známe, polícia je ešte stále na mieste," dodala Faltániová.

Ako tiež potvrdila, na miesto boli privolaní i leteckí záchranári na vrtuľníku. Ani tí však mužovi, ktorý zomrel na mieste nehody, pomôcť nemohli.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM