Martin Károly Krimi

Smrť vyhadzovača Romana (†32): Popravil ho niekto niekoľkými ranami do hlavy?!

V prípade smrti mladého muža sa objavili nové informácie. Nehybné telo Romana (†32) našiel údajne jeho vlastný otec v lesoch pri Banskej Štiavnici.

Ilustračný obrázok k článku Smrť vyhadzovača Romana (†32): Popravil ho niekto niekoľkými ranami do hlavy?!
Zdroj: TASR

Lekárka nariadila pitvu

V stredu sme vás informovali o smrti mladého, ešte iba 32-ročného muža. Ten žil v Žiari nad Hronom a podľa medializovaných informácií mal pracovať ako vyhadzovač v istom banskoštiavnickom podniku. Jeho bezvládne telo bolo nájdené v lesoch pri Svätom Antone.

Polícia je na informácie strohá a detaily o prípade zatiaľ neposkytuje. Podľa doterajšieho vyšetrovania mužov zákona, doposiaľ neznámy páchateľ tomuto mužovi spôsobil zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenia, na následky ktorých podľahol. „Ohliadajúca lekárka nariadila vykonať súdnu pitvu za účelom zistenia presnej príčiny jeho smrti,“ uviedla Vašková.

Brutálna poprava?

Telo muža bolo prevezené na pitvu. Podľa portálu noviny.sk mala pitva odhaliť, že išlo o násilnú smrť a Romana údajne niekto popravil niekoľkými ranami do hlavy.

Podľa portálu sú ľudia vo Vyhniach, kde mladík vyrastal, prípadom šokovaní. Rodina sa k nešťastiu tiež nechce vyjadrovať. Polícia, podľa krajskej hovorkyne, na prípade intenzívne pracuje. Kriminalisti boli podľa webu noviny.sk celý deň v teréne a na mieste zaisťovali možné stopy. Žiadne bližšie informácie ale k prípadu zverejňovať nebudú.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM