Barbara Dallosová Tlačové správy

Spravte svojim ratolestiam radosť: V LUNE pre nich chystajú niečo skvelé, 15 najrýchlejších z vás neoľutuje!

Nenechajte svoje deti sedieť doma a doprajte im jedinečný deň. V žiarskom Hoteli LUNA všetko zariadia za vás, netreba ale otáľať. Prvej pätnástke prihlásených sa to totiž zvlášť oplatí.

Ilustračný obrázok k článku Spravte svojim ratolestiam radosť: V LUNE pre nich chystajú  niečo skvelé, 15 najrýchlejších z vás neoľutuje!
Zdroj: Dnes24.sk

Posledný májový deň bude na celom svete patriť deťom a v žiarskom Hoteli LUNA tomu nebude inak. Medzinárodný deň detí má byť pre tých najmenších plný smiechu, radosti a najmä a zábavy. O tú v LUNE rozhodne nebude núdza, no vaše ratolesti sa pri tom aj niečo naučia.

Cesta do histórie nemusí byť nuda!

Nielen v kongresovej sále, ale aj priamo pred hotelom LUNA to 31.5.2015 ožije minulosťou. O program s podtitulom Cesta slovanskou históriou sa postará profesionálna skupina historického šermu VIA HISTORICA, ktorá deti vtiahne priamo do diania. Pripravené sú totiž tematické súťaže ako hod venčekmi na meč, ruské kolky, boj s budzogáňmi, labyrint a mnoho iného. Kto si trúfne, môže sa na svet pozrieť z výšky a prejsť sa na chodúľoch.

Brušká nezostanú prázdne

Po vyčerpávajúcom programe môže nejednému vyhladnúť. Aj na to v LUNE mysleli, a pre malých oslávencov majú pripravené špeciálne maškrtné menu.

,,Chýbať nebudú ani tvorivé dielne, minidisco show s laserovými efektami, modelovanie z balónov, maľovanie na tvár a pre každé dieťa balíček darčekov,“ sľubuje Ľudmila Tesáková, hlavná animátorka detského kútika Hotela LUNA.

Všetko, čo môžu vaše deti počas posledného májového dňa v Lune zažiť, aj s výslužkou v podobe balíčka darčekov, je v cene vstupenky. A práve tú dostanú za zvýhodnenú cenu len tí najrýchlejší. Pre prvých 15 rodičov, ktorí sa svojim deťom rozhodnú darovať tento špeciálny zážitok, je cena vstupenky len 3 eurá! Nenechajte sa predbehnúť a prihláste sa už dnes na tel. čísle 0905 499 475 alebo na e-mailovej adrese animator@hotelluna.sk.

Program Cesta slovanskou históriou pri príležitosti Medzinárodného dňa detí v Hoteli LUNA potrvá od 31.5.2015 od 13:00 – 18:00 hod.

Viac info na webových stránkach Hotela LUNA alebo na facebooku detského kútika.

Posledný májový deň bude patriť deťom aj v žiarskom Hoteli LUNA
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM