Barbara Dallosová Krimi Správy

Spúšť na R1 na FOTKÁCH: Kamión s drevom sa prevrátil, potom rana za ranou...

Ako opisujú policajti, mladý kamionista (26) pravdepodobne dostal mikrospánok. Po hromadnej nehode zostala na mieste hotová spúšť.

Ilustračný obrázok k článku Spúšť na R1 na FOTKÁCH: Kamión s drevom sa prevrátil, potom rana za ranou...
6
Galéria

O dopravnej nehode, ku ktorej došlo v noci na utorok (27.6.) na R1 medzi Novou Baňou a Žarnovicou sme vás informovali. Nehoda podľa polície na niekoľko hodín obmedzila premávku na frekventovanej ceste. .

Ako opísala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, mladý kamionista (26) viedol jazdnú súpravu naloženú drevom v smere od Novej Bane na Žarnovicu a pravdepodobne v dôsledku mikrospánku narazil do stredových zvodidiel, na čo sa mu kamión prevrátil do protismeru.

,,Vysypané drevo vytvorilo náhlu prekážku kamiónu, ktorý prichádzal v protismere, a ktorého vodič (33) už nárazu nedokázal zabrániť. Do havarovaných vozidiel ešte následne narazilo osobné motorové vozidlo VW Caddy prichádzajúce tiež v smere od Žarnovice na Novú Baňu. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu vodičov kamiónov," priblížila Kováčiková.

Ako pokračovala, následky nehody spôsobili aj dočasné uzavretie rýchlostnej komunikácie R1 v smere od Žarnovice na Novú Baňu, kde polícia odkláňala dopravu po starej ceste. ,,Dokumentovanie a odstraňovanie následkov dopravnej nehody bolo ukončené dnes v dopoludňajších hodinách, kedy už bola premávka plne prejazdná," ubezpečila na záver hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM