Katarína Reiterová Tlačové správy

Šrotovné sa vrátilo do Citroënu

Plánujete staré jazdené vozidlo vymeniť za nové, moderné? Spomínate na časy, kedy by ste za vaše staré auto dostali šrotovné? So spoločnosťou Citroën Harmónia už nemusíte len spomínať. Pri kúpe Citroënu C3 Picasso a odovzdania vozidla staršieho ako 8 rokov získate zľavu až 2 500 eur.

Ilustračný obrázok k článku Šrotovné sa vrátilo do Citroënu
Foto: Martin Károly

Určite sa pamätáte na zavedenie šrotovného na Slovensku. Pred šrotoviskami stáli kolóny starých áut, ľudia dokonca dávali do šrotu aj staré vraky. Dotácia bola vtedy 33 miliónov eur, avšak nie každému sa z nej „ušlo“. Tí, ktorí na šrotovné s nostalgiou spomínajú, nemusia smútiť. Spoločnosť Citroën Harmónia so sídlom na Priemyselnej ulici ponúka šrotovné aj dnes.

Ak máte vozidlo staršie ako 8 rokov, je nepojazdné, má nízku zostatkovú hodnotu alebo vám už jednoducho nevyhovuje, vymeňte ho u nás za nový Citroën C3 Picasso.

V prípade, že je zostatková hodnota vášho starého auta tak nízka, že sa vám neoplatí ho už ani predávať, dovezte ho do recyklačného závodu ZSNP Recykling, dajte ho zošrotovať a príďte si k nám vybrať nové auto. Len my vám ponúkame zľavu až 2 500 eur pri kúpe nového Citroën C3 Picasso.

Bližšie informácie osobne alebo telefonicky na čísle 045/6723 579, prípadne mailom u našich predajcov: predaj@citroen-harmonia.sk. Viac aj na www.citroen-harmonia.sk/citroen.

Nový Citroen C4 Aircross
1
Galéria
Šrotovné v Citoene
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM